GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΔΕΗ: Κόλλησαν ειδοποιητήριο έξω από το σπίτι του… Μάνου Χατζιδάκι!

-Διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή… -Προφανώς δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το σπίτι του Χατζιδάκι, το οποίο τ...

-Διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή…
-Προφανώς δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το σπίτι του Χατζιδάκι, το οποίο τώρα μετατρέπεται σε Μουσείο και δεν κατοικείται! 

Ειδοποιητήριο διακοπής παροχής ρεύματος ανάρτησαν το πρωί της Παρασκευής συνεργεία της ΔΕΗ στην Ξάνθη έξω ακόμη και από το… σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι, το οποίο ως γνωστόν δεν κατοικείται! 

Ενδεχομένως από κεκτημένη ταχύτητα αυτό να μην έγινε άμεσα αντιληπτό, παρά το γεγονός πως στο εν λόγω οίκημα το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αναστήλωσης του και μετατροπής του σε Μουσείο. 

Σύμφωνα με το σχετικό ειδοποιητήριο λόγω εργασιών, η διακοπή ρεύματος αφορά επτά συνολικά οδούς της πόλης, μεταξύ των οποίων και η Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται το σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι. Αντίστοιχα ειδοποιητήρια αναρτήθηκαν σε όλες τις οικίες και επιχειρήσεις που βρίσκονται επί των συγκριμένων οδών ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής για τη διακοπή του ρεύματος. Βέβαια στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι το σίγουρο είναι ότι δεν κατοικεί κάποιος για να ενημερωθεί, παρά μόνο θα μπορούσε το ειδοποιητήριο να αφορά τα συνεργεία που εργάζονται για την επισκευή του κτηρίου. 

Η διακοπή ρεύματος ξεκίνησε στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, ενώ το ρεύμα αναμένεται να επιστρέψει στις 10.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Οι περιοχές που πλήττονται από τις εργασίες και οι οποίες μένουν χωρίς ρεύμα είναι οι εξής:
Βενιζέλου: Από πλατεία Αντίκα μέχρι Βενιζέλου 56
Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη: Από Κεντρική Πλατεία μέχρι Αν. Μιλτιάδη 9 
Στογιαννίδου: Ολόκληρη 
Κονίτσης: Από Βενιζέλου μέχρι Βασ. Κωνσταντίνου 
ΙΧ Μεραρχίας: Από Βενιζέλου μέχρι ΙΧ Μεραρχίας 17
Αγίου Βλασίου: Από Βενιζέλου μέχρι Αγίου Βλασίου 18
Αγίου Αθανασίου: Από Βενιζέλου μέχρι Μάρκου Μπότσαρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια