GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλλαγή σκυτάλης στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη! (ΦΩΤΟ)

-Αποχώρησε ο μακροβιότερος πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Εκλογές για τη νέα σύνθεση την Κυριακή -Σε αναμενόμενα επίπεδα η συμμετοχ...

-Αποχώρησε ο μακροβιότερος πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Εκλογές για τη νέα σύνθεση την Κυριακή
-Σε αναμενόμενα επίπεδα η συμμετοχή των μελών του κόμματος! 

Σε αναμενόμενα επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή και η προσέλευση των μελών του ΠΑΣΟΚ της Ξάνθης στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας 9μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Οι κάλπες άνοιξαν λίγο μετά τις 9.00 το πρωί της Κυριακής και η καταμέτρηση των ψήφων ξεκίνησε μετά τις 19.00 το απόγευμα οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος συγκέντρωσε όπως ήταν αναμενόμενο η κάλπη που στήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ κάλπες στήθηκαν τόσο στην ορεινή περιοχή όσο και στον κάμπο της Ξάνθης. 

Το παρών στην εκλογική διαδικασία έδωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πύρρος Δήμας, που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις σε Ξάνθη και Κομοτηνή, ενώ μάλιστα ο ίδιος ψήφισε και στις εκλογές για τη νέα Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. 

Μεταξύ των στελεχών του κόμματος που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον χώρο διεξαγωγής των εκλογών οι κ. Δημήτρης Σαλτούρος, Φώτης Καραλίδης, Χρίστος Πούλιος, Κώστας Γαβριηλίδης, Παναγιώτης Σαλτούρος, οι υποψήφιοι για τη νέα σύνθεση της Ν.Ε. καθώς και φίλοι και μέλη του κόμματος, ενώ ηχηρές ήταν οι απουσίες μελών που στο παρελθόν διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Ξάνθης.  

Από την πλευρά της Ν.Ε. η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με παρελθόντα έτη με τα μέλη του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος να πληθαίνουν τότε τις τάξεις του και να συμμετέχουν ενεργά σε αντίστοιχες διαδικασίες.  Ο απερχόμενος Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας είχε εδώ και καιρό εκφράσει τη θέλησή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της Ν.Ε. της Ξάνθης τα τελευταία έξι χρόνια. 

Συνολικά κατατέθηκαν 16 υποψηφιότητες για την 9μελή Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ από την  καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται οι Αμανατίδης Χρήστος (επικρατέστερος για τη θέση του Γραμματέα),  Ανέστης Αντωνιάδης, Ηλίας Αλεξούδης, Κεχαγιά Σαλή, Χαράλαμπος Λεπτοκαρύδης, Γιώτη Σουζάνα, Μαρία Μιχαηλίδου, Μαρία Μοραλίδου, Δόντσου Μαρία. 

Στην Επιτροπή Πιστοποίησης και Καταστατικού εκλέγονται και οι πέντε υποψήφιοι, ήτοι οι  Μακράκης Μιχάλης, Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Ζάρρας Αναστάσιος, Αμανατίδης Κωνσταντίνος, Μιχαηλίδης Παναγιώτης.

Στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου εκλέγονται και οι τρεις υποψήφιοι, ήτοι οι Βορίδης Δημήτρης, Εγγλεζάκης Μανώλης, Στράντζαλης Δημοσθένης. 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Νομαρχιακή Επιτροπή:
Αμανατίδης Χρήστος 224,
Κεχαγιά Σαλή 214,
Λεπτοκαρύδης Χαράλαμπος 162,
Αλεξούδης Ηλίας 125,
Αντωνιάδης Ανέστης 105,
Αθανασόπουλος Χαράλαμπος 104,
Παπαδόπουλος Γεώργιος 104,
Μπεμπεκίδης Άγγελος 89,
Παπαδόπουλος- Φιλέλης Χρήστος 28,
Αμπατζής Γιάννης 26,

Μιχαηλίδου Μαρία 140,
Μοραλίδου Μαρία 116,
Δόντσου Μαρία 105,
Γιώτη Σουζάνα 89,
Αρίφογλου Χατιζέ 57.

Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης:
Αμανατίδης Κώστας 170,
Μακράκης Μιχάλης 75,
Ζάρρας Αναστάσιος 60,
Θεοχώρου Κωνσταντίνα 102,
Μιχαηλίδης Παναγιώτης 221

Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου
Βορίδης Δημήτριος 264
Εγγελαζάκης Μανώλης 177,
Στράντζαλης Δημοσθένης 110

Δεν υπάρχουν σχόλια