GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε ιδιώτη το δημοτικό παρκινγκ Ξάνθης – Ζημίες χιλιάδων ευρώ!

-Σε εισηγητική έκθεση των Οικονομικών Υπηρεσιών εμφανίζονται πάνω από 40.000 ευρώ ζημίες για το 2012.  -Μένει χωρίς προσωπικό λόγω κινητι...

-Σε εισηγητική έκθεση των Οικονομικών Υπηρεσιών εμφανίζονται πάνω από 40.000 ευρώ ζημίες για το 2012. 
-Μένει χωρίς προσωπικό λόγω κινητικότητας 
-Εμφανίζονται υπέρογκες δαπάνες και γεννούν δεκάδες ερωτηματικά!

Στη δημοπράτηση του δημοτικού παρκινγκ Ξάνθης προχωρά ο Δήμος, όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το  ThrakiToday.com.

Σύμφωνα με την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του παρκινγκ, το οποίο ωστόσο βρίσκεται σε άθλια κτηριακή κατάσταση, το 2012 παρουσίασε έσοδα 119.348,92 ευρώ (άνευ ΦΠΑ), ενώ την ίδια στιγμή τα έξοδά του για την ίδια χρονική περίοδο ανέρχονταν σε 169.585,94 ευρώ. Εξ αυτών, οι 21.493,83 ευρώ αφορούσαν δαπάνες για την αποπληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ένα ποσό 79.000 ευρώ αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Τα υπόλοιπα χρήματα αφορούν λειτουργικές δαπάνες καθώς και τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, ενώ στο προαναφερόμενο ποσό εξόδων πρέπει να συμπεριληφθεί και η δαπάνη για τη μισθοδοσία δύο υπαλλήλων καθαριότητας για τον καθαρισμό του χώρου, ύψους 28.128 ευρώ (δύο υπάλληλοι 1.1172 ευρώ έκαστος για 12 μήνες). 

Όπως είναι γνωστό, παράλληλα, το προσωπικό του παρκινγκ μετατίθεται σε άλλες υπηρεσίες, καθώς πρόκειται για υπαλλήλους ΙΔΑΧ που επηρεάζονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων με αποτέλεσμα το δημοτικό παρκινγκ να μένει χωρίς προσωπικό. 

Δεδομένης και της άσχημης κτηριακής εικόνας που παρουσιάζει ο χώρος του παρκινγκ αλλά και γενικότερα της υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ο δήμος προχωρά στη δημοπράτηση του χώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια