GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επέστρεψε το σήμα της ΕΡΤ στη Θράκη – Πήρε χρώμα το μαύρο!

Στους τηλεοπτικούς τους δέκτες αντικρίζουν από το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας ΑΜΘ τ...

Στους τηλεοπτικούς τους δέκτες αντικρίζουν από το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας ΑΜΘ το σήμα της ΕΡΤ, η λειτουργία της οποίας έχει διακοπεί εδώ και μέρες με απόφαση της Κυβέρνησης. 

Οι κάτοικοι στη θέση του μαύρου που έβλεπαν μέχρι πρότινος βλέπουν πλέον το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από την ημέρα της διακοπής εκπομπής του σήματος της ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών έχει επιβάλει την απαγόρευση της αναμετάδοσης του απεργιακού προγράμματος της ΕΡΤ, το οποίο ωστόσο μεταδίδεται μέσω της EBU ενώ το πρόγραμμα μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου, από πλήθος ιστοσελίδων. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επανήλθε το σήμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο περιφερειακό ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ στη Θράκη συνεχίζουν την εκπομπή του απεργιακού τους προγράμματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια