GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι νοικοκύρηδες γλεντούσαν και οι δράστες "αλώνιζαν" στα σπίτια τους!

Οι δράστες λειτούργησαν ανενόχλητοι καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι της Επισκοπής και του Σγουροκεφαλίου βρίσκονταν σε γάμο και γλέντι, αντ...

Οι δράστες λειτούργησαν ανενόχλητοι καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι της Επισκοπής και του Σγουροκεφαλίου βρίσκονταν σε γάμο και γλέντι, αντίστοιχα.

Ανησυχητικά είναι τα σημάδια σε γειτονικά χωριά του δήμου Χερσονήσου, όπου σημειώθηκαν μέσα σε μια νύχτα ένας εμπρησμός και μια διάρρηξη. 

Οι δράστες, πάντως, και στις δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύτηκαν κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες βρισκόταν ο περισσότερος κόσμος.

Έτσι, την ώρα που οι κάτοικοι του Σγουροκεφαλίου γλεντούσαν, άγνωστοι έβαζαν φωτιά σε πολυτελές τζιπ. Σύμφωνα με αναγνώστη του Cretalive, γείτονας είδε την πυρκαγιά και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα αυτοκίνητα ή σε σπίτια.

Ωστόσο η βραδιά είχε ... κι άλλο έγκλημα, καθώς στην Επισκοπή γινόταν γάμος, κάτι που άφησε ... πεδίο ελεύθερο σε διαρρήκτες να μπουν σε σπίτι οικογένειας που απουσίαζε. Οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια