GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανεξόφλητα ενοίκια πολλών μηνών στη ΝΟΔΕ Ξάνθης!

-Σ. Ιακωβίδου: «Θα μιλήσω μετά το συνέδριο του κόμματος», ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης  -Στηλιτεύει την αδιαφορία μελών της ΝΟΔΕ η π...

-Σ. Ιακωβίδου: «Θα μιλήσω μετά το συνέδριο του κόμματος», ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης 
-Στηλιτεύει την αδιαφορία μελών της ΝΟΔΕ η πρόεδρος της Ν.Ε. Ξάνθης 

Απογοητευμένη από συμπεριφορές μελών της ΝΟΔΕ Ξάνθης η πρόεδρος της Ν.Ε. κα Σούλα Ιακωβίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το τιμόνι της ΝΟΔΕ μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

Την ίδια στιγμή η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στην Ξάνθη, που μόλις πριν από λίγους μήνες εγκαταστάθηκε στη νέα της έδρα, επί της οδού Ηρώων, φαίνεται να οφείλει ενοίκια πολλών μηνών στον ιδιοκτήτη του ακινήτου το οποίο έχει μισθώσει. «Βεβαίως και υπάρχει θέμα με τα ενοίκια των γραφείων, δεν το κρύβω και δεν το έκρυψα ποτέ» ανάφερε η κα Σούλα Ιακωβίδου, για να συμπληρώσει πως  «υπάρχει θέμα και αυτό δεν το έκρυψα ποτέ για αυτό ζητώ τη στήριξη των μελών μας. Από την αρχή που ανέλαβα την προεδρία της ΝΟΔΕ το κόμμα δεν βοήθησε ποτέ οικονομικά, πάντα τα έξοδα τα καλύπταμε εμείς από εδώ. Ήταν πολύ λίγοι όμως αυτοί που βοήθησαν στην αποπληρωμή των ενοικίων». 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως προβεβλημένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ, θα μπορούσαν να είχαν βρει μια λύση για την αποπληρωμή των ενοικίων, με την κα Ιακωβίδου να επισημαίνει πως «εγώ δεν θα κρίνω αυτούς που στο παρελθόν έχουν πάρει κάποιες θέσεις λόγω της ΝΔ και για ποιους λόγους δεν βοηθάνε, αυτό θα το κρίνει η κοινωνία μόνη της. Θα μπορούσε και από 20 ευρώ ο καθένας όσο και όταν μπορεί να προσφέρει. Μιλάμε σε λογικά πλαίσια, καταλαβαίνω την περίοδο. Θα μπορούσαν κάποιοι άνθρωποι να βοηθάνε και να μην μένουν αμέτοχοι αλλά δεν έχω να πω τίποτα επ’ αυτού».

Η ίδια μάλιστα ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησής της από το τιμόνι της ΝΟΔΕ Ξάνθης, αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, αναφέροντας πως «μετά το συνέδριο θα δω ποιες αλλαγές θα γίνουν και από εκεί και πέρα θα δω κάποια πράγματα. Ότι έχω να πω θα το πω μετά το Συνέδριο, το οποίο είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή». Σχολιάζοντας μάλιστα το εάν η ίδια αισθάνεται πικρία και απογοητευμένη από διεργασίες εντός του κόμματος της ΝΔ στην Ξάνθη, σημειώνει πως «δεν είναι θέμα πικρίας, μπορούσαμε και μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια