GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΔΕΥΤΕΡΑ 3 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ τους και δεν ξέρουν τι λένε! Κάποιοι έχουν το χάρισμα να επιδίδονται σε φλυαρίες και λεκτικούς ακροβατισμούς άνευ ουσίας...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ τους και δεν ξέρουν τι λένε! Κάποιοι έχουν το χάρισμα να επιδίδονται σε φλυαρίες και λεκτικούς ακροβατισμούς άνευ ουσίας και περιεχομένου. Μάλιστα περισπούδαστα προσπαθούν να παρουσιάσουν το τίποτα που ξεστομούν ως κάτι το άξιο προσοχής…. Ας τους πει κάποιος πως κάλλιστα μπορούν να αντικαταστήσουν μηχανές αυτόματης παραγωγής βατράχων κάθε που ανοίγουν το στόμα τους και βγάζουν λόγους! 

ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ έγινε για ακόμη μια φορά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, με τον κ. Μωραΐτη να αναφέρει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει το ΕΒΕΞ και όλες του τις δαπάνες τις αναρτά στο Διαύγεια. Βέβαια είναι υποχρέωσή του να το πράττει αλλά άλλο αυτό. Η ουσία ωστόσο παραμένει μια και έχει επισημανθεί και στο παρελθόν από τη στήλη. Το ότι κάτι δημοσιεύεται στο Διαύγεια, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, δεν συνεπάγεται και απουσία κριτικής ή σχολιασμού. Η λογική του το αναρτήσαμε, οπότε το στόματα κλειστά δεν θα έπρεπε καν να τίθεται δημοσίως ή να αποτελεί λόγο προσώπων που κατέχουν θέσεις και σφραγίδες. Ακόμη και οι πιο διαφανείς διαδικασίες επιδέχονται κριτικής για τη σκοπιμότητα και την ανταποδοτικότητά τους. Ας μην ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε! 

ΤΑ ΟΣΑ δε ακούστηκαν περί καταβολής χρημάτων σε εργαζόμενους του Επιμελητηρίου ως μέρος αμοιβής τους για ενασχόλησή τους με Ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίζεται το όργανο… αυτό σίγουρα χρίζει περαιτέρω διερεύνησης και συζήτησης! Εν αναμονή

ΚΛΕΙΣΤΗ ΞΑΝΑ η επαρχιακή οδός Ξάνθης-Πετεινού αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά μάλλον θα είναι η τελευταία. Από το πρωί της Δευτέρας τα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρίας ξεκίνησαν την τοποθέτηση της νέας γέφυρας και για τους διερχόμενους οδηγούς ξεκίνησε μια νέα περίοδο ταλαιπωρίας, καθώς υποχρεώνονται πλέον να κάνουν χρήση της οδικής παράκαμψης μέσω χωματόδρομου. Συνηθισμένοι θα μου πείτε όμως στην ταλαιπωρία, στη χώρα που ένα έργο σταματά, μόνο για να ξεκινήσει ένα άλλο. Οπότε υπομονή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια