GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις κάλπες το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τη νέα Νομαρχιακή – 16 υποψηφιότητες!

Αργά το βράδυ της Πέμπτης εξέπνευσε τελικά η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής διαδικασίας που θα λάβει χώρ...

Αργά το βράδυ της Πέμπτης εξέπνευσε τελικά η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής διαδικασίας που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη.

Συνολικά κατατέθηκαν 16 υποψηφιότητες για τη συμπλήρωση των 9 μελών που θα αποτελούν τη νέα σύνθεση της Ν.Ε., στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος δόθηκε παράταση μιας ημέρας, πανελλαδικά, λόγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν. 

«Τουλάχιστον το 80% των υποψηφιοτήτων είναι νεότατοι και εγώ είμαι της άποψης πως πρέπει να δοθεί τόπος στα νιάτα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εκφράσει και δημοσίως την θέλησή του, που πλέον μετουσιώνεται και σε πράξη, να μην συνεχίσει στο τιμόνι της Ν.Ε. 

«Είναι μια καταστατική υποχρέωση η οποία έπρεπε να γίνει από πέρσι ακόμη. Λειτουργούσαμε με παράταση, θέλαμε δεν θέλαμε σε αυτή τη διαδικασία θα μπαίναμε καταστατικά» σημειώνει ο ίδιος, ενώ σχολιάζοντας το εάν έχουν εκδηλωθεί τριβές στα μέλη της Ν.Ε. ενόψει και την εκλογική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Τσαρτσάρας τονίζει πως  «όσον αναφορά τη κομματική λειτουργία υπήρχε ηρεμία, χωρίς κόντρες και αντιθέσεις. Οι νέοι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι σαφώς και έχουν πιο προχωρημένες ιδέες και αυτό είναι καλό, εμείς το βλέπουμε θετικά». 

Από τα 16 μέλη που κατέθεσαν υποψηφιότητα, ο κ. Χρήστος Αμανατίδης είναι αυτός, που μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την προεδρία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, ενώ οι υπόλοιπες υποψηφιότητες έχουν ως εξής: Γ. Παπαδόπουλος, Χ. Αθανασόπουλος, Σ. Κεχαγιά, Χ. Παπαδόπουλος, Η. Αλεξούδης, Ι. Σουζάνα, Α. Μπεμπεκίδης, Α. Αντωνιάδης, Δ. Σανικιώτης, Χ. Λεπτοκαρίδης, Μ. Μοραλίδου, Μ. Δόντσου, Μ. Μιχαηλίδου, Χ. Αρίφογλου, Ι. Αμπατζής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια