GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην ουρά… στους κάδους σκουπιδιών της Ξάνθης για παπούτσια! (+VIDEO)

-Κάποιος πέταξε στα σκουπίδια μεγάλο αριθμό ζευγαριών παπουτσιών και ο κόσμος έτρεχε να τα μαζέψει -Ψάχνανε έξω και μέσα στους κάδους σ...


-Κάποιος πέταξε στα σκουπίδια μεγάλο αριθμό ζευγαριών παπουτσιών και ο κόσμος έτρεχε να τα μαζέψει
-Ψάχνανε έξω και μέσα στους κάδους σκουπιδιών για να βρουν ένα ζευγάρι παπούτσια! 

Εικόνες απόλυτης οικονομικής εξαθλίωσης αντίκριζαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι διερχόμενοι από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης αντικρίζοντας συμπολίτες τους να ψάχνουν μανιωδώς μέσα και έξω από τους κάδους σκουπιδιών για ένα ζευγάρι παπούτσια. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κάποιος, άγνωστος μέχρι στιγμής, πέταξε μια μεγάλη ποσότητα παπουτσιών στους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, παραπλεύρως του σιντριβανιού. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, και μόλις τα παπούτσια έγιναν αντιληπτά από τους περαστικούς, οι κάδοι κατακλύστηκαν στην κυριολεξία από πολίτες που έψαχναν να βρουν κάτι που θα μπορούσαν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν. 


Η εικόνα που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέκτησαν οι κάδοι θύμιζε πάγκο λαϊκής, με τους πολίτες να αναζητούν παπούτσια, να ανταλλάσσουν μεταξύ τους ζευγάρια που έβρισκαν και δεν τους ταίριαζαν, ενώ οι περαστικοί μόλις καταλάβαιναν τι ακριβώς συνέβαινε έμπαιναν στην ουρά, περιμένοντας να ψάξουν και αυτοί μέσα στους κάδους ελπίζοντας να βρουν κάποιο ζευγάρι παπούτσια που θα μπορούσαν να πάρουν. 

Το περιστατικό αυτό φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της Ξάνθης, η οποία αναζητά τρόπους να καλύψει τις βασικές της ανάγκες, ενώ καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το γεγονός πως υπάρχουν πολίτες που έχουν ανάγκη αντικείμενα και προϊόντα που κάποιοι άλλοι με περισσή ευκολία εναποθέτουν στους κάδους σκουπιδιών. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει κανείς πολίτες να ψάχνουν μέσα στους κάδους, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται σε τόσο μεγάλη έκταση και μάλιστα στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια