GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρασύτατοι ζωοκλέφτες σπέρνουν τον τρόμο στην Κομοτηνή

-Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι με τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπών ζώων  -Δεν δίστασαν ακόμη και να σφάξουν τα ζώα πριν τα κλέψουν  Το...

-Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι με τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπών ζώων 
-Δεν δίστασαν ακόμη και να σφάξουν τα ζώα πριν τα κλέψουν 

Τον τρόμο και τον φόβο έχουν σπείρει το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κτηνοτρόφους της Κομοτηνής τα επανειλημμένα κρούσματα ζωοκλοπών, με τους θρασύτατους κλέφτες να λυμαίνονται ανενόχλητοι της κτηνοτροφικές μονάδες της Κομοτηνής. 

Τον τελευταίο μάλιστα μήνα το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση, με τους κτηνοτρόφους αναστατωμένους να προσπαθούν με κάθε δυνατόν τρόπο να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Σε πρώτη φάση προσανατολίζονται στο να απευθύνουν συλλογικά τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στις Αστυνομικές Αρχές  ζητώντας καλύτερη φύλαξη των μονάδων τους, ενώ την ίδια στιγμή μεμονωμένα ο κάθε ένας επιχειρεί να προφυλάξει το ζωικό του κεφάλαιο από τους αδίστακτους κλέφτες με κάθε δυνατό μέσο (μέτρα ασφαλείας, περιπολίες).    

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με την ταχύτατη εξάπλωση του φαινομένου έχει οδηγήσει σε απόγνωση του κτηνοτρόφους, που βλέπουν μέσα σε μια νύχτα να χάνουν μεγάλο μέρος του ζωικού τους κεφαλαίου, που αποτελεί τη βασική πηγή εσόδων για τους ίδιους, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των υλικών ζημιών που προκαλούν οι ζωοκλέφτες στην προσπάθεια τους να παγιδεύσουν τη λεία τους. Πέραν της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στον κλάδο των κτηνοτρόφων, το πρόβλημα φαίνεται πως αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς το ενδεχόμενο μια μεγάλη ποσότητα των “κλοπιμαίων” να θανατώνεται κάτω από αδιευκρίνιστες και μη ελεγχόμενες συνθήκες και στη συνέχεια κρέατα αμφιβόλου ποιότητας να διοχετεύονται στην αγορά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία. 

Χαρακτηριστικό άλλωστε και το περιστατικό ζωοκλοπής που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό σε κτηνοτροφική μονάδα της Κομοτηνής με τους δράστες να σφάζουν τα ζώα και στη συνέχεια να τα απομακρύνουν από τον χώρο όπου φυλάσσονταν, αποδεικνύοντας ότι μια μεγάλη ποσότητα των ζώων που κλέπτονται προορίζονται προς βρώση και πώληση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια