GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κυπελλούχος ο Πανσερραϊκός! Νίκη με 80-68 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σε έναν αγώνα πλούσιο συγκινήσεις, θέαμα και ανατροπές ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε νικητής του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που διεξήχθη το απόγευμα...


Σε έναν αγώνα πλούσιο συγκινήσεις, θέαμα και ανατροπές ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε νικητής του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γήπεδο Φ. Αμοιρίδης στην Ξάνθη. 

Πανσερραϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας μάχη πόντο με πόντο, με τον Εθνικό να παίρνει το πρώτο δεκάλεπτο με 21-19, και τον Πανσερραϊκό να σηκώνει κεφάλι στα επόμενα τρία, φτάνοντας στο σημείο να προηγείται ακόμη και με 14 πόντους (80-66). Οι ελάχιστοι, αλλά όπως αποδείχθηκε φανατικοί, φίλοι του Πανσερραϊκού που βρέθηκαν στον Φ. Αμοιρίδης επιτέθηκαν ουκ ολίγες φορές φραστικά τόσο στους διαιτητές όσο και στους παίκτες του Εθνικού, εκφράζοντας εντόνως τα παράπονα τους για τις υποδείξεις του διαιτητή. 

Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση του φετινού πρωταθλήματος, με την Ασπίδα Ξάνθης ωστόσο να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια παίρνοντας το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.  Η εκπνοή του αγώνα βρήκε την ομάδα του Πανσερραϊκού να προηγείται με 80-68, και τους παίκτες να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια