GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας – συναυλία στην Κ. Πλατεία (+VIDEO)

Με μιάμιση ώρα καθυστέρησης και πολλά ηχητικά προβλήματα ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη η πολυδιαφημισμένη από πλευράς τ...


Με μιάμιση ώρα καθυστέρησης και πολλά ηχητικά προβλήματα ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη η πολυδιαφημισμένη από πλευράς των διοργανωτών του Καρναβαλιού συναυλία των Koza Mostra και Αγάθωνα. 

Ο ασταθής καιρός που επικρατούσε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου δημιούργησε αρρυθμίες στους διοργανωτές χωρίς να είναι ξεκάθαρο το εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του συγκροτήματος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τη 13.30 ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι με το συγκεντρωμένο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης πλήθος να δυσανασχετεί αναμένοντας.  

Ευδιάθετος και προσιτός, κατά τη διάρκεια της αναμονής αλλά και πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Αγάθωνας φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του, μοίρασε αυτόγραφα και συνομίλησε μαζί τους, ενώ το συγκρότημα των Koza Mostra κατέφτασε λίγο αργότερα στον χώρο. Μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης σε ρόλο δημοσιογράφων “ανέκριναν” τον Αγάθωνα, ο οποίος δέχθηκε να τους παραχωρήσει συνέντευξη για τη σχολική τους εφημερίδα. 

Το συγκεντρωμένο πλήθος έδειχνε να αψηφά το τσουχτερό κρύο αλλά και την εναλλαγή ανάμεσα στην ισχνή χιονόπτωση και τη βροχή, επιστρατεύοντας ακόμη και ομπρέλες, τραγουδώντας και χορεύοντας παρά τη δραματικά αργοπορημένη έναρξης της εκδήλωσης.