GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημιουργούνται καφετέριες και ταβέρνες στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης…

Στην αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμ...


Στην αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, που συνεδρίασε με κυρίως υπηρεσιακού χαρακτήρα θέματα. 

Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν μεταξύ άλλων τη συγκεκριμένη αλλαγή επιτρέποντας σε καταστήματα που στεγάζονται εντός της Αγοράς να λειτουργούν ως καφετέριες ή ταβέρνες, κίνηση που στόχο έχει την πλήρη αλλαγή της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η Δημοτική Αγορά. Παράλληλα έγινε αναφορά και σε μια σειρά από παρεμβάσεις που δρομολογούνται από πλευράς του δήμου στο πλαίσιο της ανάπλασης της κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς και οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση της σημερινής του εικόνας. 

Στην ίδια συνεδρίαση χορηγήθηκαν δύο άδειες πλανόδιου εμπορίου καθώς και μια άδεια υπαίθριου στάσιμου εμπορίου που αφορά την αδειοδότηση εμπόρου άρτων στην κεντρική πλατεία της πόλης (κουλουρτζής).