GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πέταξαν έξω τα ΜΜΕ από τη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Ξάνθης!

-Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Ξάνθης προς τον τοπικό Τύπο -Ζήτησε να αποχωρήσουν ακόμη και από το κτήριο τα ΜΜΕ Αυτοδιοικητικ...

-Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Ξάνθης προς τον τοπικό Τύπο
-Ζήτησε να αποχωρήσουν ακόμη και από το κτήριο τα ΜΜΕ


Αυτοδιοικητικές παραφωνίες διηγώντας τες να κλαίς θύμιζε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας στο κτήριο της πρώην ΤΕΔΚ, με τους μετόχους να συνεδριάζουν ινκόγκνιτο απομακρύνοντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Ξάνθης κος Μιχάλης Στυλιανίδης απευθυνόμενος προς τα ΜΜΕ που βρίσκονταν στο κτήριο για να καλύψουν τη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Ξάνθης ζήτησε να απομακρυνθούν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν σας έχει καλέσει κανείς». Ακολούθησε στιχομυθία ανάμεσα στον Δήμαρχο και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εξηγούσαν στον δήμαρχο Ξάνθης τους λόγους της παρουσίας τους, επισημαίνοντάς του σε ήπιο πάντα τόνο πως απλά κάνουν τη δουλειά τους. Ωστόσο ο δήμαρχος απρόθυμος να δεχτεί την παρουσία του Τύπου συνέχιζε να ζητά σε έντονο τόνο την απομάκρυνση των δημοσιογράφων από το κτήριο. 

Ένας, ένας αποχωρούσαν 
από τη Γ.Σ. που δεν έγινε ποτέ
Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε από την πλευρά των δημοσιογράφων πως αυτοί επιθυμούν απλώς να βγάλουν μερικές φωτογραφίες από τη Γενική Συνέλευση ο δήμαρχος Ξάνθης του είπε «ορίστε τραβήξτε τις φωτογραφίες σας» αποχωρώντας ο ίδιος από την αίθουσα της συνεδρίασης, ενώ παρέμεινε σε διπλανό γραφεί του κτηρίου μέχρι να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι.

Η απαράδεκτη αυτή στάση του κ. Δημάρχου Ξάνθης καθώς και ο τρόπος με τον οποίον ζητούσε επιμόνως την απομάκρυνση των δημοσιογράφων, εξόργισε όπως ήταν φυσικό τα ΜΜΕ τα οποία βιώνοντας την προσβολή αποχώρησαν από το κτήριο της πρώην ΤΕΔΚ. Αλγεινή εντύπωση μάλιστα προκάλεσε και το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς των υπόλοιπων μελών της Γ.Σ. που βρίσκονταν στον χώρο αντικρίζοντας αυτό το προσβλητικό για την ελευθερία του Τύπου περιστατικό. 

Για την ιστορία, η Γενική Συνέλευση οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω μια απαρτίας του συνόλου των μετόχων της Αναπτυξιακής Ξάνθης και ορίστηκε νέα ημερομηνία συνεδρίασης για την επόμενη Τρίτη. Υπενθυμίζεται πως από τη Γ.Σ. της Αναπτυξιακής αναμένεται να προκύψει, εκτός απροόπτου, ο ορισμός των εκκαθαριστών που θα αναλάβουν να γράψουν την τελευταία σελίδα στο πολύπαθη και πολυτάραχη ιστορία της Αναπτυξιακής.