GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βροχή οι διώξεις για "παράβαση καθήκοντος" στον Δήμαρχο Τοπείρου

Άλλες δύο ποινικές διώξεις για παράβαση καθήκοντος έχει αντιμετωπίσει ο δήμαρχος Τοπείρου κος Στέλιος Χατζηευαγγέλου μετά και την καταδ...


Άλλες δύο ποινικές διώξεις για παράβαση καθήκοντος έχει αντιμετωπίσει ο δήμαρχος Τοπείρου κος Στέλιος Χατζηευαγγέλου μετά και την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό με 15 μήνες φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο, πριν από μερικές ημέρες για παράβαση καθήκοντος.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κατηγορείται πως διατήρησε στη θέση της ανταποκρίτριας του ΟΓΑ υπάλληλο ενώ δεν έπρεπε και για αυτό τον λόγο κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, ενώ η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει οριστεί για τις 14 Απριλίου 2013.

Αντίστοιχα, για παράβαση καθήκοντος διώκεται ο ίδιος δήμαρχος αυτή τη φορά επειδή δεν παραχώρησε πληροφορίες που αιτήθηκε η αντιπολίτευση του δήμου, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Αλλαγή κος Θωμάς Μίχογλου κατέθεσε με αριθμό πρωτοκόλλου 2400 και ημερομηνία την 10-03-2011 αίτηση με την οποία ζητούσε μεταξύ άλλων πλήρη αντίγραφα όλων των αποφάσεων της δημαρχιακής επιτροπής του δήμου Τοπείρου για το 2009 και 2010, ενώ ο κος Χατζηευαγγέλου σύμφωνα με το κατηγορητήριο ουδέποτε του παρέδωσε τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Η δίκη της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει οριστεί για τις 14 Ιανουαρίου 2014.