GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιο είναι το θύμα της συμπλοκής Χρυσής Αυγής – Αντιεξουσιαστών στην Ξάνθη

Ο ίδιος αναφέρει ότι τον χτύπησαν μέλη της Χρυσής Αυγής - δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο χώρους, περνούσε τυχαία από το σημείο της συμ...

Ο ίδιος αναφέρει ότι τον χτύπησαν μέλη της Χρυσής Αυγής - δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο χώρους, περνούσε τυχαία από το σημείο της συμπλοκής!

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μετά τη συμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής και Αντιεξουσιαστών στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 30, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο της συμπλοκής (όπως ακριβώς αναφέρθηκε και στο πρώτο δημοσίευμα του ThrakiToday.com), μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, χωρίς ωστόσο να ανήκει σε κάποιον από τους δύο χώρους. 

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα από μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον ίδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν προτίθεται να καταθέσει ή να κάνει μήνυση για το περιστατικό το οποίο έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης και αποτροπιασμό στους αυτόπτες μάρτυρες.