GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη του νέου Διοικητή του Δ΄ Σ.Σ. στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγ...

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χρήστος Χαλκίδης, συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γνωριμίας του νέου Διοικητή με τις τοπικές αρχές και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ του Στρατού και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού δήλωσε σχετικά: «Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου επισκέφθηκα τις αρχές της πόλης για μια πρώτη γνωριμία και επαφή. Πιστεύω ότι η επαφή αυτή θα συνεχιστεί και θα βασιστεί σε έντιμες, ειλικρινείς και δημιουργικές σχέσεις με όλες τις αρχές της πόλης».

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η συνεργασία τους θα είναι ωφέλιμη και παραγωγική για τον τόπο.