GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προκηρύσσονται εποχικές θέσεις εργασίας στον Δήμο Ξάνθης

-Διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη των αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών  Την προκήρυξη μιας σειράς από θέσεις εργασίας ιδιωτικού δ...


-Διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη των αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών 

Την προκήρυξη μιας σειράς από θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για εποχιακές ή άλλες περιοδικές και πρόσκαιρες ανάγκες του δήμου για το τρέχον έτος αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης. 

Πρόκειται για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου, με τον δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, να σημειώνει πως «όλες οι θέσεις που θέλουν να προκηρύξουμε είναι απαραίτητες για τις ανάγκες του δήμου, θα στείλουμε την εισήγησή μας στο Υπουργείο και θα πιέσουμε ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αν όχι όλες». 

Η εισήγηση του δήμου Ξάνθης θα αποσταλεί για έγκριση ώστε να υπάρξει η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων. «Ανάλογα με τις εγκρίσεις και την κατηγορία, υπάρχει και σύμφωνα με τον νόμο το αντίστοιχο μισθολόγιο» ανέφερε ο κος Μιχάλης Στυλιανίδης, απαντώντας στο ποια ακριβώς θα είναι η αμοιβή των προς πρόσληψη εργαζομένων. 

Αυτή τη στιγμή ο δήμος αριθμεί περίπου 350 εργαζομένους, ενώ μεταξύ των θέσεων που θα προκηρυχτούν είναι ένας μεγάλος αριθμός καθαριστριών για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, προσωπικό για το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας και Παιδιού στο Δροσερό Ξάνθης, Τεχνικός Ασφαλείας, Κτηνίατρος καθώς και άλλες διάφορες ιδιόκτητες, ενώ η πρόσληψη θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.   

Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πρόσληψη 20 ατόμων γενικών καθηκόντων για την κάλυψη αναγκών των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Σταυρούπολης, οι οποίοι ωστόσο θα απασχολούνται για πέντε ημέρες τον μήνα σε εποχιακή βάση και θα προέρχονται από την περιοχή.