GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γκρέμισαν τη βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην Ξάνθη και το διέρρηξαν!

Συντρίμμια άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες που διέρρηξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ξά...

Συντρίμμια άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες που διέρρηξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ξάνθης. 

Οι δράστες αφού έδεσαν με ιμάντα το προστατευτικό ρολό του καταστήματος στη συνέχεια το τράβηξαν με αυτοκίνητο το οποίο και είχαν σταθμεύσει έξω από το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Π. Τσαλδάρη. 

Στη συνέχεια οι ίδιοι έσπασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν όλα τα χρυσαφικά του κοσμηματοπωλείου. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ κάποιοι κατάφεραν να συγκρατήσουν και τον αριθμό των πινακίδων του οχήματος. Ωστόσο όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο ThrakiToday.com πρόκειται για πιθανόν πλαστές πινακίδες καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. 

Το κατάστημα δεν διέθετε κάμερες ασφάλειες, κάτι που πιθανόν να γνώριζαν οι δράστες, που κινήθηκαν ακαριαία καταφέρνοντας να αποσπάσουν τη λεία τους και να εξαφανιστούν. Οι Αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης αισθητά σοκαρισμένος από τη διάρρηξη ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την πρώτη αποκατάσταση των ζημιών.