GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επανεξετάζει τα στοιχεία για το Χρυσό στη Θράκη η κυβέρνηση!

Στην επανεξέταση στοιχείων για την επένδυση εξόρυξης χρυσού στο Πέραμα Αλεξανδρούπολης προχωρά η κυβέρνηση πριν την λήψη της τελικής τη...


Στην επανεξέταση στοιχείων για την επένδυση εξόρυξης χρυσού στο Πέραμα Αλεξανδρούπολης προχωρά η κυβέρνηση πριν την λήψη της τελικής της απόφασης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. 

Όσο για την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες και οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθούν άμεσα οι απαιτούμενες οικοδομικές άδειες...

Η κυβέρνηση επανεξετάζει νέα στοιχεία εμπειρογνωμόνων για την επένδυση του έργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα, Δήμου Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Μ.Β.Ε. προτού προχωρήσει στην τελική της απόφαση, ανέφερε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Αναφορικά εξάλλου με την πρόοδο της επένδυσης του έργου «Μεταλλευτικές – Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας» της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ. στο Δ. Αριστοτέλη, Π.Ε. Χαλκιδικής, ενημερώνει πως η κυβέρνηση έχει ήδη εγκρίνει και ολοκληρώσει τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθούν άμεσα οι απαιτούμενες οικοδομικές άδειες.