GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε "λουτρό αίματος" μέσα στο σπίτι του 79χρόνος στην Ξάνθη!

-Δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για μέρες και βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής -Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατός του αποκλεί...


-Δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για μέρες και βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής
-Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατός του αποκλείεται το ενδεχόμενο δολοφονίας 

Σε λουτρό αίματος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ένας 79χρόνος στην Ξάνθη, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

Ο 79χρόνος που κατοικούσε μόνος του στην περιοχή των Πετρελαιαποθηκών στην Ξάνθη δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα αυτό να κινήσει τις υποψίες των περιοίκων, οι οποίοι και κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι νεκρό. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και κατέφτασε στο σημείο, ενώ τα αίματα μέσα στα οποία βρέθηκε ο ηλικιωμένος αρχικά κίνησαν υποψίες για το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Από την ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο αυτό αποκλείστηκε άμεσα καθώς όπως προέκυψε ο θάνατος του ηλικιωμένου οφείλεται σε παθολογικά αίτια όπως και η αιμορραγία του. Παράλληλα από την αστυνομική έρευνα δεν διαπιστώθηκαν σημάδια εγκληματικής δράσης, ενώ μέσα στην οικία του 79χρόνου βρέθηκαν χρήματα αλλά και ένα όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο ίδιος. 

Μιλώντας στο ThrakiToday.com ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κος Γιώργος Γκοδοσίδης εξηγεί πως η Αστυνομική έρευνα συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο φυσιολογικός θάνατος του 79χρόνου.