GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλάβανε τους 3 από τους 7 δραπέτες του Έβρου – στα ίχνη των υπολοίπων

Στα χέρια των Τουρκικών αρχών έπεσαν αργά το βράδυ της Κυριακής οι τρεις από τους συνολικά επτά ποινικούς κρατούμενους που δραπετεύσαν α...

Στα χέρια των Τουρκικών αρχών έπεσαν αργά το βράδυ της Κυριακής οι τρεις από τους συνολικά επτά ποινικούς κρατούμενους που δραπετεύσαν από το Αστυνομικό Σταθμό Φερών στον Έβρο, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Οι Αστυνομικές Αρχές του Έβρου, σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας κατάφεραν να οδηγηθούν ταχύτατα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών εκ των επτά δραπετών, ενώ είναι πολύ κοντά και στον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόδραση των επτά ποινικών κρατουμένων, σήμανε συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης για τον εντοπισμό των δραπετών, με τις Αστυνομικές Αρχές να στήνουν μπλόκα, να πραγματοποιούν ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα κατά μήκος του οδικού δικτύου της περιοχής και να χτενίζουν την περιοχή γύρω από τις Φέρες. Από τις πρώτες πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι τρεις από τους επτά δραπέτες είχαν διαφύγει στην Τουρκία. Αξιολογώντας τα ίχνη που άφησαν πίσω τους οι δραπέτες καθώς και τις συντεταγμένες που κατάφεραν να συλλέξουν για τον πιθανό προορισμό αυτών οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα τις Τουρκικές Αρχές οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δραπέτες σε περιοχή κοντά στις Φέρες από την πλευρά πάντα της Τουρκίας.

Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι από πλευράς των ελληνικών Αρχών συνεχίζονται, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα του ThrakiToday.com ήδη είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό και των υπολοίπων τεσσάρων δραπετών. Υπενθυμίζεται πως οι ποινικοί κρατούμενοι κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να γίνουν άμεσα αντιληπτοί, κόβοντας τα κάγκελα των κελιών τους και στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν πηδώντας τον φράκτη.

Επτά αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο περιστατικό.