GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Δήμος μισθώνει για δύο μήνες όχημα… έναντι 16.200 ευρώ!

-Ο ορεινός δήμος της Ξάνθης δαπανά 16.200 ευρώ για μίσθωση εκχιονιστικού για δύο μήνες Το ποσό των 16.296,19 ευρώ δαπανά ο ορεινός ...


-Ο ορεινός δήμος της Ξάνθης δαπανά 16.200 ευρώ για μίσθωση εκχιονιστικού για δύο μήνες

Το ποσό των 16.296,19 ευρώ δαπανά ο ορεινός δήμος Μύκης στην Ξάνθη για τη μίσθωση οχήματος με λεπίδα αποχιονισμού για διάστημα δύο μηνών! 

Πιο συγκεκριμένα, με την υπ’ αρίθμ. 26 Απόφαση του Δημάρχου Μύκης κ. Μουσταφά Τσουκάλ ο δήμος προχωρά στη μίσθωση οχήματος – μηχανήματος από εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη για τις εργασίες αποχιονισμού και την αντιμετώπιση του παγετού κατά μήκος του οδικού δικτύου του δήμου κατά τη χειμερινή περίοδο και πιο συγκεκριμένα από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Απριλίου, αντί του ποσού των 16.296 ευρώ. 

Η απόφαση αυτή του δημάρχου Μύκης εγείρει δικαιολογημένα πολλαπλά ερωτηματικά, καθώς ο δήμος Μύκης όντας ένας ορεινός δήμος θα έπρεπε ενδεχομένως να έχει προχωρήσει στην αγορά αντίστοιχου οχήματος – μηχανήματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται αναπόφευκτα σε ετήσια βάση από τον παγετό που επικρατεί στην περιοχή κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, χωρίς να αναγκάζεται να επιβαρύνει τον ετήσιο προϋπολογισμό του δήμου για τη μίσθωση τέτοιων οχημάτων. 

Ο ίδιος δήμος μάλιστα προχώρησε και στη μίσθωση φορτηγού ανατρεπόμενου για τρεις μήνες για τη φορτοεκφόρτωση και μεταφορά σε κατάλληλους χώρους απόρριψης μπαζών και λοιπών φερτών υλικών που εναποτέθηκαν λόγω βροχοπτώσεων στις πλατείες και τους εσωτερικούς δρόμους των οικισμών του δήμου, δαπανώντας 9.200 ευρώ.