GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Υιοθέτησαν" πολύτεκνη οικογένεια με βιοποριστικά προβλήματα οι Πρόσκοποι Ξάνθης

Σε μια πράξη αλτρουιστικής κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησαν οι Πρόσκοποι Ξάνθης οι οποίοι ανέλαβαν τη στήριξη μιας πολύτεκνης οικογένε...


Σε μια πράξη αλτρουιστικής κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησαν οι Πρόσκοποι Ξάνθης οι οποίοι ανέλαβαν τη στήριξη μιας πολύτεκνης οικογένειας της Ξάνθης, με βιοποριστικά προβλήματα, συλλέγοντας τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης. 

Οι Πρόσκοποι, που έκοψαν  την πίτα τους το απόγευμα του Σαββάτου, έκαναν γνωστή τη ως άνω δράση τους, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή των μελών και των φίλων τους. Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Προσκόπων πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των προσκόπων, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής πραγματοποιήθηκε μια συνοπτική ιστορική αναδρομή των Προσκόπων.

Οι παριστάμενοι παρακολούθησαν ένα θεατρικό δρώμενο, στο οποίο συμμετείχαν οι ίδιοι οι Πρόσκοποι με την αφηγηματική συνδρομή του ηθοποιού Απόστολου Μπαχαρίδη, ενώ από τη μεριά τους οι διοργανωτές μοίρασαν αναμνηστικά δωράκια σε όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.