GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

Οι συνδικαλιστές έχουν εκλεγεί από τους εργαζομένους για να λένε την αλήθεια, αυτό κάνουν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.            ...

Οι συνδικαλιστές έχουν εκλεγεί από τους εργαζομένους για να λένε την αλήθεια, αυτό κάνουν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.
          
Λένε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, λένε αυτό που νιώθουνε !
         
Πρέπει να σας τονίσω ότι δεν ήμασταν παρόντες στην σύσκεψη φορέων για να κάνουμε λογοκρισία στους πολίτες που ήθελαν να μιλήσουν.    Άλλωστε αυτή είναι η Δημοκρατία, ακούμε και τα καλά και τα κακά, άσχετα εάν κάποιοι δεν τα αντέχουν και έχουνε συνηθίσει παρουσίες μόνο σε «ασφαλές περιβάλλον».
          
Κανένας συνδικαλιστής δεν έχει προσωπικά με τους πολιτικούς του Νομού μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά ούτε και με τους εκπροσώπους τους που βρισκόταν στην αίθουσα. Το πολιτικό σύστημα που υπηρετούν και εκπροσωπούν είναι που μας εξοργίζει.

Ενώ δηλαδή από την μια ψηφίζουν τα μνημόνια και «εξαφανίζονται» από κάθε Μ.Μ.Ε. με το πρόσχημα του κοινοβουλευτικού έργου στην Αθήνα, από την άλλη μόλις «ηρεμούν» τα πράγματα και έρχονται οι συνέπειες των όσων έχουν ήδη υπερψηφίσει προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι υπέρ των πολιτών και συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των συνάδελφων μας παίρνοντας μάλιστα πρωτοβουλίες. Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας είπανε ότι τους το επέβαλε και η κοινωνία του Νομού μας με την οποία συνομίλησαν τηλεφωνικά. Από την μια μιλάνε για αναξιόπιστες κυβερνήσεις και αναξιόπιστα στελέχη και από την άλλη συνομιλούνε μαζί τους.
          
Όσο για τον πολίτη ο οποίος αγανακτισμένος ύψωσε τον τόνο της φωνής του, έχω να σας πω ότι, είναι άρρωστος από σοβαρή ασθένεια, περιμένει εδώ και 26 μήνες να περάσει επιτροπή (ΚΕΠΑ), ώστε να μπορέσει να θεωρήσει το βιβλιάριο υγείας και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του.
          
Αν λοιπόν κάποιος θεωρεί την λογοκρισία, περιφρούρηση και μάλιστα σε συναδέλφους που έχουν δίκιο, του απαντώ ότι, δεν θα του το επιτρέψω ποτέ στην ζωή μου, όσο περνάει από το χέρι μου και από τους θεσμικούς ρόλους τους οποίους υπηρετώ την κοινωνία με ανιδιοτέλεια.
          
Ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης συμπαραστέκομαι από την πρώτη στιγμή στους εργαζόμενους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Με αυτήν την ιδιότητα μου επισκέφθηκα, μαζί με τους συναδέλφους, όλους τους Βουλευτές του Ν. Ξάνθης ζητώντας την έμπρακτη στήριξη τους.

Εάν θεωρούνε ότι με τις επιστολές κάνουνε αγώνα και έμπρακτη στήριξη, δικαίωμα τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να στερήσουν το δικό μας δικαίωμα, στον δικό μας αγώνα επιβίωσης.
          
Βέβαια είναι απορίας άξιον γιατί δεν παραβρέθηκαν πολιτικοί του Νομού στην συνάντηση αυτή; Τόσο σε αυτοδιοικητικο όσο και σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο.

Η απάντηση είναι απλή. Για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι δεν αντέχουν τον ειλικρινή διάλογο με την ΑΔΕΔΥ και τον συνδικαλιστικό κίνημα. Μας θυμούνται προεκλογικά διότι αποτελούμε τον πολυπληθέστερο κοινωνικό, συνδικαλιστικό και ενεργό Φορέα στην Χώρα. Τους θυμίζω μόνο ότι τότε θα τους απαντήσουμε,  Λογοκρισία σε κανέναν, Περιφρούρηση του δικαίου ΑΓΩΝΑ μας, για την επιβίωση και το μέλλον των παιδιών μας και των παιδιών σας ………………

Με Τιμή
Χαράλαμπος Ευστρατίου
Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης