GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Η νεροποντή τους κατέστρεψε το σπίτι – Κοιμούνται στο πάτωμα! (+VIDEO)

Στο πάτωμα κοιμάται τις τελευταίες ημέρες εξαμελής οικογένεια το σπίτι της οποίας καταστράφηκε από την ισχυρή νεροποντή το απόγευμα της...


Στο πάτωμα κοιμάται τις τελευταίες ημέρες εξαμελής οικογένεια το σπίτι της οποίας καταστράφηκε από την ισχυρή νεροποντή το απόγευμα της Πέμπτης στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης.

Πρόκειται για μια οικογένεια που επλήγη σοβαρά από την κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή της  Ξάνθης τις τελευταίες ημέρες, καθώς από την ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισε το σπίτι στο οποίο διαμένουν στην Παλιά Πόλη με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα έπιπλα, τα ρούχα και τα ηλεκτρικά τους είδη.   

Την ώρα της νεροποντής οι ίδιοι δεν βρίσκονταν στο σπίτι με αποτέλεσμα αυτό να βρίσκεται αβοήθητο στο έλεος του κατακλυσμού, ενώ όταν επέστρεψαν αντίκρισαν κατεστραμμένα τα υπάρχοντά τους. Οι ίδιοι αμέσως απευθύνθηκαν στον δήμο ζητώντας βοήθεια, ενώ προς το παρόν τα δύο ενήλικα και τα τέσσερα ανήλικα μέλη της οικογενείας κοιμούνται στο πάτωμα. Μάλιστα ένα εκ των ανηλίκων μελών της οικογενείας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο, με τους ίδιους να δηλώνουν αδυναμία αντικατάστασης των φθορών, όντας μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, ενώ εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο κράτος πρόνοιας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ THRAKITODAY.COM