GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελλάδα: Κάθε ώρα 40 άτομα χάνουν τη δουλειά τους!

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης δεν φαίνονται μόνο στην μείωση των εσόδων του χρέους αλλά και στα ποσοστά της ανεργίας. Τα ποσοστά ...

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης δεν φαίνονται μόνο στην μείωση των εσόδων του χρέους αλλά και στα ποσοστά της ανεργίας. Τα ποσοστά αγγίζουν το 26% και η κατάσταση δε σταματά εκεί.

Σύμφωνα με την ανάλυση των επίσημων ελληνικών στατιστικών στοιχείων και των στοιχείων από τον ΟΑΕΔ, 40 άτομα την ώρα χάνουν τη δουλειά τους στην Ελλάδα τους τελευταίους 6 μήνες και το σύνολο των ατόμων που χάνουν τη δουλειά τους  ανά ημέρα να ξεπερνά τους 950. Από την υπογραφή  λοιπόν του Μνημονίου με την Τρόικα 645 άτομα την ημέρα μένουν άνεργοι.

Παράλληλα, στο τέλος του 2010 ο συνολικός αριθμός των ανέργων έφτασε τις 733 χιλιάδες ενώ ο αριθμός των ανέργων εως και τα τέλη  Μαρτίου του 2011 βάσει των τρεχόντων στοιχείων,είναι  811 χιλιάδες περίπου. Αν αυτή η ανεργία συνεχίσει να αυξάνεται με τον ρυθμό, τότε μέχρι το τέλος του έτους οι άνεργοι είναι πιθανόν να φτάσουν το 1 εκ.
Κλουβιδάκη Μαρία