GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα ο 27χρόνος. Βρέθηκε παλαμικό του αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος!

 -Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, όπου μαζί με την πολυσέλιδη δικογραφία σε βάρος του θα τα απαγγελθούν κατηγορίες.  -Βρέθηκε το κινητό της 34...

 -Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, όπου μαζί με την πολυσέλιδη δικογραφία σε βάρος του θα τα απαγγελθούν κατηγορίες. 
-Βρέθηκε το κινητό της 34χρόνης στο σπίτι του δράστη!
-Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης!

-Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο!
-Είχαν προηγηθεί ολονύχτιες ανακρίσεις και έρευνες, η Αστυνομία ξετύλιξε του κουβάρι του εγκλήματος τα ξημερώματα της Παρασκευής…

 -Σε λιγότερο από 24ώρες οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη! 

Το παλαμικό του αποτύπωμα που βρέθηκε σε σταθμευμένο όχημα στην πυλωτή της οικοδομής που σημειώθηκε το φρικιαστικό έγκλημα της 34χρόνης, καθώς και το δακτυλικό του αποτύπωμα που εντοπίστηκε σε μια από τις δύο μηχανές που τυλίχθηκαν στις φλόγες ήταν αυτά που πρόδωσαν τον 27χρόνο Χρήστος Παπάζογλου, τον στυγνό δολοφόνο που στέρησε με απίστευτο μένος τη ζωή από την 34χρόνη.

Ο 27χρόνος προσήχθη στο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης απογευματινές ώρες της Πέμπτης, ενώ ο ίδιος είχε βεβαρημένο ιστορικό για αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες καθώς είχε προφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού πριν από έναν περίπου χρόνου. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του η οποία  βρίσκεται μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, όπου και εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της αδικοχαμένης κοπέλας.

Όπως επισημάνθηκε από πλευράς του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης κ. Γιώργου Γκοδοσίδη ο 27χρόνος, που γνώριζε εξ αποστάσεως την 34χρόνη, είδε τις δύο φίλες που επέστρεφαν από τη νυχτερινή του διασκέδαση λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος ενώ μόλις αυτές χώρισαν ακολούθησε την 34χρονή, στην οποία επιτέθηκε, τη βίασε, την κακοποίησε με αδικαιολόγητο σθένος και οργή ενώ στη συνέχεια στην προσπάθεια του να καλύψει τα ίχνη του, την έκαψε ζωντανή περιλούοντας την με βενζίνη.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει τη χώρα, ενώ τα κίνητρα του δράστη ήταν σεξουαλικά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών.

Οι Αστυνομικές Αρχές κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από 24ώρες να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να φτάσουν στον δράστη.  Ο 27χρόνος συνελήφθη ενώ το απόγευμα αναμένεται να οδηγεί στην κα. Εισαγγελέα Ξάνθης.