GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΞΑΝΘΗ: Στο περίμενε περισσότεροι από 13.000 "άποροι" για δωρεάν τρόφιμα!

Σε δύο περίπου εβδομάδες εκτιμά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Ξάνθης πως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφί...

Σε δύο περίπου εβδομάδες εκτιμά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Ξάνθης πως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων σε περισσότερους από 13.000 δικαιούχους του Νομού.

Πρόκειται για Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα το οποίο διαθέτει δωρεάν σε άπορους, που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια,  γραβιέρα, φέτα, ελαιόλαδο, ζυμαρικά και μακαρόνια.

Στην Π.Ε. Ξάνθης στο πρόγραμμα συμμετέχουν 11 φορείς, οι οποίοι εγκρίθηκαν μετά από σχετικό έλεγχο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, ενώ όπως επισημαίνει η Υπηρεσία στο πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότεροι από 13.000 Ξανθιώτες, οι οποίοι κρίνονται ως άποροι λόγω των ετήσιων εισοδημάτων τους, όπως αυτά προκύπτουν από τη φορολογική τους δήλωση.

Το πρόγραμμα είχε μπλοκάρει λόγω ενός τυπικού προβλήματος που είχε ανακύψει και το οποίο πλέον έχει ξεπεραστεί, ενώ οι ποσότητες των τροφίμων αναμένεται να βρίσκονται στα γραφεία των 11 φορέων της Ξάνθης λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012