GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με εντάσεις ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Ξάνθης για το 2013

Σε υψηλούς  τόνους και με τη συμπολίτευση να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τη συμπολίτευση πέρασε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίο...

Σε υψηλούς  τόνους και με τη συμπολίτευση να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τη συμπολίτευση πέρασε ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου για του 2013, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΒΕ το απόγευμα της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού επισημάνθηκε από πλευράς της αντιπολίτευσης, και πιο συγκεκριμένα του κ. Απόστολου Αγκόρτσα, πως σε αυτόν αναγραφόταν ένα ποσό 30.000 ευρώ για μελέτη χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία επ’ αυτής.

Μάλιστα, όταν δόθηκαν διευκρινίσεις από πλευράς της συμπολίτευσης αναφέρθηκε πως το ως άνω ποσό προορίζεται για την κάλυψη αναγκών του ΕΒΕ Ξάνθης σε γραφική ύλη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης λόγω του μεγέθους του πόσου.

Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης. 

Το ΕΒΕ πέρασε στο… Ψηφιακό ΕΒΕ!
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα «Ψηφιακό Επιμελητήριο», με τον ανάδοχο του έργου να δίνει πληροφορίες για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Επιμελητηρίου, η οποία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες του ΕΒΕ σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε τα μέλη να μην χρειάζεται να επισκέπτονται το Επιμελητήριο για να εξυπηρετηθούν.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν αντιδράσεις από την αντιπολίτευση η οποία στην επιτόπια παρουσίαση του έργου ζήτησε διευκρινήσεις, επισημαίνοντας μια σειρά από παραλήψεις.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012