GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φραστικό επεισόδιο Κουίκ – Ζεϊμπέκ με αφορμή τον πίνακα με το ρολόι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και τον κοινοβ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κο Τέρενς Κουίκ σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους διαδρόμους της Βουλής με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε ο κος Κουίκ για τον επίμαχο πίνακα με το ρολόι της Ξάνθης.
 
Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής με τον κ. Ζεϊμπέκ να ζητά εξηγήσεις από τον κ. Κουίκ για την ερώτηση που κατέθεσε αναφορικά με τον πίνακα στον οποίο απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκικές σημαίες και τον οποίο δώρισε ο πρόεδρος της “Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κου Ζεϊμπέκ Χουσεΐν.
 
Ο κος Ζεϊμπέκ απευθυνόμενος στον κο Κουίκ ισχυρίστηκε πως με την ερώτησή του έθιξε τον ίδιο προσωπικά, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πρόκειται για πίνακα του 1952 τον οποίο απλώς προσέφερε ως δώρο η ΤΕΞ στον αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης. Στη στιχομυθία που ακολούθησε ο κος Κουίκ ανταπάντησε στον κ. Ζεϊμπέκ πως ο ίδιος θα συνεχίσει μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου να δημιουργεί εμπόδια στη δράση που έχει αναπτύξει το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής στη Θράκη.

Από τη μεριά του ο κος Ζεϊμπέκ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που θεωρήσει ο ίδιος πως θίγεται και προσβάλλεται προσωπικά. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντα στη στιχομυθία εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη δράση του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής στη Θράκη, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Κουίκ ο οποίος τόνισε με νόημα και αποδέκτες προς πάσα κατεύθυνση πως «εμείς τη Θράκη δεν την παραδίδουμε».