GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εταιρία της Δράμας ανέλαβε τον καθαρισμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ζυγό!

-Τη στιγμή που ο δήμος Αβδήρων διαθέτει 100 άτομα προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας… -«Δραμα – τικός καθαρισμός του Πάρκου Κυκλοφορια...

-Τη στιγμή που ο δήμος Αβδήρων διαθέτει 100 άτομα προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας…

-«Δραμα – τικός καθαρισμός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής»


Σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η δημοτική αρχή στα Άβδηρα κοινοποιεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώργος Τσιτιρίδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάθεση του καθαρισμού του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ζυγό σε εταιρία από τη Δράμα.
 
Όπως αναφέρει ο κος Τσιτιρίδης ο δήμος δαπανά 1.600 ευρώ για τον καθαρισμό του Πάρκου, το οποίο έχει μετατραπεί σε ερείπιο καθότι είχε εγκαταλειφθεί πλήρως, τη στιγμή που διαθέτει περισσότερα από 100 άτομα προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.
 
 «Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Αβδήρων στο Ν. Ζυγό, που  αποτέλεσε όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης στις προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου Αβδήρων, το οποίο στοίχισε 125 εκατομμύρια δραχμές πριν μια δεκαετία, σήμερα παραμένει  μόνο ένα ερείπιο» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμου για να συμπληρώσει πως «ο Δήμαρχος Αβδήρων, ασκούσε δημοσίως και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έντονη κριτική στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βιστωνίδας  για τη μη αξιοποίηση του δημοτικού αυτού πλούτου, εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο που είναι ο ίδιος Δήμαρχος Αβδήρων, η επαναλειτουργία , ο καθαρισμός και η αξιοποίηση του πάρκου παραμένουν ¨όνειρο θερινής νυκτός¨» .
 
Εικόνες εγκατάλειψης, ερειπωμένες εγκαταστάσεις και χόρτα που ξεπερνούν το ένα μέτρο  συνθέτουν το σκηνικό στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο θα έπρεπε, σύμφωνα μ τον κ. Τσιτιρίδη να «κατακλύζεται από παιδικές φωνές που θα διασκεδάζουν σ’ αυτό και ταυτόχρονα θα εκπαιδεύονται στην κυκλοφοριακή αγωγή».

Όπως συμπληρώνει στην καυστική ανακοίνωσή του ο κος Τσιτιρίδη «την πολιτική των σκοπιμοτήτων, έρχεται να ασκήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο κ. Τσολακίδης, αναθέτοντας στις 27-9-2012 τον καθαρισμό του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής σε εταιρία καθαρισμού από τη Δράμα , παρά την αντίθεση της Δημοτικής μας παράταξης, καθώς στο Δήμο Αβδήρων εργάζονται στην υπηρεσία της καθαριότητας πάνω από εκατό άτομα στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Και εν τέλει περί τίνος είδους καθαριότητα μιλάμε; Γιατί έπρεπε να ανατεθεί ο καθαρισμός του πάρκου σε εταιρία από τη Δράμα; Οι φωτογραφίες της 15ης -10- 2012 μιλάνε από μόνες τους»