GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απειλείται με “λουκέτο” το Νοσοκομείο Ξάνθης, εκτιμούν οι εργαζόμενοι!

-Εκφράζουν την ανησυχία τους για την αναστολή της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης    Την εκτίμηση πως το Γενικό Νοσοκομ...

-Εκφράζουν την ανησυχία τους για την αναστολή της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης 

 

Την εκτίμηση πως το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, λόγω των ελλείψεων του, απειλείται ακόμη και με αναστολή λειτουργίας εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι αναφέρονται σε μια σειρά από παραλείψεις και ατασθαλίες.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Η κυβέρνηση και η Τρόικα συνεχίζουν την ανελέητη επίθεση στην κοινωνία με σκοπό να κάμψουν το φρόνιμα μας και να μας υποτάξουν. Στοχοποιούν τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα μας θέλοντας να τα διαλύσουν.

Ο Τομέας της Υγείας – Πρόνοιας –ΕΚΑΒ δεν εξαιρείται από αυτήν την πολιτική. Οι εργαζόμενοι στους φορείς αυτούς βρισκόμαστε άλλη μια φορά σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Για αυτό σας θέλουμε δίπλα μας.

Μια κοινωνία που βάλλεται από παντού χωρίς ενδοιασμούς πρέπει ν’ αντιδράσει και να σηκώσει το ανάστημα σ’ αυτούς που χωρίς δεύτερη σκέψη αφαιρούν τ’ αυτονόητα αγαθά όπως αυτό του δικαιώματος στην ΥΓΕΙΑ.

Η υγεία δεν είναι προνόμιο είναι ένα απ’ αυτά τα αγαθά που δικαιούται κάθε κοινωνική τάξη ανθρώπων όπως θέλουν να μας κατατάσσουν «ορισμένοι» εκλεκτοί.

Μας οδηγούν σε τριτοκοσμικές συνθήκες ζωής χωρίς περίθαλψη. Η αδυναμία πολλών ανθρώπων να ανταποκριθούν στα απαραίτητα έξοδα για φάρμακα και γιατρούς οδηγεί σε δραματικές συνθήκες μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Πολλοί από μας δεν έχουμε αντιληφθεί πόσο κοντά μας βρίσκονται αυτά που ακούμε στην τηλεόραση. Νομίζουμε ίσως ότι αφορούν κάποιους άλλους κι όχι τον καθένα από εμάς και αυτό μας καθησυχάζει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι όλα αυτά που ακούμε είναι έξω από την πόρτα που κλείνουμε και αισθανόμαστε ασφαλείς. Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα αύριο μπορεί να βρεθούμε ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ άμεσης ανάγκης για τον τόπο μας ακόμη και ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. 
   
Ήδη υπάρχει μεγάλη έλλειψη υλικών βασικών για τη λειτουργιά του νοσοκομείου αύριο λόγω αδυναμίας λειτουργίας του εξαιτίας της έλλειψης αυτής μπορεί να θεωρηθεί περιττή η ύπαρξη του. Πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ όλοι να βγούμε από το λήθαργο στον οποίο μας οδηγούν αυτοί που μας θέλουν άβουλα όντα και παθητικούς δέκτες των αποφάσεων τους να δούμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που είναι μπροστά μας.
   
Να δώσουμε ένα μήνυμα σ’ όλους αυτούς που απαξιώνουν τον τόπο μας.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ
ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ»