GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλλη μια προσπάθεια να προβοκάρουν τους πολίτες της Θράκης! (δείτε φωτο)

-Από την πρόσφατη επίσκεψη του αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης με αφορμή τον εορτασμό του Μπαϊράμι στη Θράκη!      Τα τελε...

-Από την πρόσφατη επίσκεψη του αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης με αφορμή τον εορτασμό του Μπαϊράμι στη Θράκη! 

 

 

Τα τελευταία 24ώρα έντονος ο προβληματισμός μερίδας βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τον ρόλο συναδέλφων τους βουλευτών από τη Θράκη αλλά και στελεχών της μειονότητας, οι οποίοι θεωρούνται ότι εντείνουν τις προσπάθειές τους λειτουργώντας στα άκρα! 

Χαρακτηριστικό αυτής της πολιτικής δράσης τους το γεγονός ότι μερίδα των τοπικών στελεχών της μειονότητας της Θράκης βρίσκοντας την ευκαιρία στην πρόσφατη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης να προβοκάρουν και να ερεθίσουν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα κλίμα πόλωσης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.

Στο εντευκτήριο της αυτοαποκαλούμενης “Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης ο πρόεδρος της δωρίζει, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κου Ζεϊμπέλ Χουσεϊν και του ψευδομουφτή Ξάνθης, φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται τουρκική σημαία να κρέμεται από το ρολόι της Ξάνθης.  
 
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους για το πώς βλέπει μερίδα των εγχώριων εκπρόσωπων της μειονότητας οι οποίοι θέλουν να ανήκουν σε μια από τις τρεις εθνοτικές ομάδες που αποτελούν τη θρησκευτική μειονότητα στη Θράκη, δηλαδή αυτούς που δηλώνουν την ύπαρξη τους στη Θράκη ως τουρκογενείς.

Πέραν του ότι ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης  αφιέρωσε το μεγαλύτερο τμήμα του χρόνου της επίσκεψής του στην Ελλάδα στον Νομό Ξάνθης χαρακτηριστικές οι εικόνες που δημοσιεύει το ThrakiToday.com και τις οποίες ανέχεται εδώ και χρόνια η ελληνική πολιτική και διπλωματία.

Τα περί αντιποίησης αρχής κάποτε κινούσαν τις ποινικές διαδικασίες (υπόθεση Μεχμέτ Εμίν Αγκά και Ιμπαρήμ Σερήφ) σήμερα αυτό δεν ισχύει από την ελληνική πολιτεία η οποία κωφεύει στα κελεύσματα των πολιτών της Θράκης, κλείνοντας το μάτι στους αντιποιητές Αρχής συνεπικουρούμενη από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

Δεν είμαστε στην αρχή, αλλά θα πάει πολύ μακριά το τέλος!

*Η φωτογραφία με το ρολόι σύμβολο της πόλης της Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία και τον περιβάλλοντα χώρο είναι προϊόν φωτομοντάζ λόγω του ότι στις αρχές του 1900, όπου γίνεται αναφορά στις φωτογραφία, αμέσως μετά την απελευθέρωση, ενώ υπήρχε ρολόι στην Ξάνθη δεν είχε τη μορφή που απεικονίζεται στις εν λόγω φωτογραφίες.