GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Θερμή υποδοχή στον Πάνο Καμμένο! (+video)

-Έκανε στάση στην πόλη της Ξάνθης, το μεσημέρι του Σαββάτου   Στάση στην Π.Ε. Ξάνθης έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Πά...

-Έκανε στάση στην πόλη της Ξάνθης, το μεσημέρι του Σαββάτου  

Στάση στην Π.Ε. Ξάνθης έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κος Πάνος Καμμένος το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του ταξιδίου του στον Έβρο, όπου ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα.

Ο κος Καμμένος λίγο μετά τη μια το μεσημέρι βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου μαζί με στελέχη και φίλους του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη πραγματοποίησε μια σύντομη βόλτα στους δρόμους της πόλης, γινόμενος αποδέκτης εγκάρδιων αντιδράσεων από τον κόσμο της Ξάνθης.


Συγκεκριμένα, ο κος Καμμένος ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία της πόλης και αφού κοντοστάθηκε για μερικά λεπτά έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Ξάνθη, κατευθύνθηκε οδικώς προς την Πλατεία Εμπορίου (παζάρι) της πόλης. Λίγο αργότερα και αφού περιπλανήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με τους πολίτες, κατευθύνθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, όπου συνέφαγε με φίλους και στελέχη του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, ο κος Καμμένος επισκέφτηκε την ορεινή περιοχή του νομού Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη της Ξάνθης ο κος Καμμένος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με τους φίλους του κόμματος, οι οποίοι εύχονταν καλή επιτυχία στον κ. Καμμένο ζητώντας του παράλληλα να δείξει ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Θράκης. Χαρακτηριστικά, μια μέσης ηλικίας γυναίκα αντικρίζοντας τον κ. Καμμένο του είπε «πρόεδρε μην ξεχνάτε και τα προβλήματα της Θράκης», για να λάβει την απάντηση από τον ίδιο πως «εγώ είμαι βουλευτής Έβρου», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Θράκη φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της πολιτικής του ατζέντας.

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα ο κος Καμμένος αποχώρησε από την Π.Ε. της Ξάνθης κατευθυνόμενος προς τον Έβρο, όπου το πρωί της Κυριακής θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.