GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στην Αν.Μακεδονία και Θράκη

1. Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής καλωδίων  Συνελήφθη χθες (12-6-2012) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της ομάδας...

1. Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής καλωδίων 
Συνελήφθη χθες (12-6-2012) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής καλωδίων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από κτίριο της πόλης ηλεκτρολογικά καλώδια, συνολικής αξίας 800 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης

2. Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοχρησία, απειλή και εξύβριση  
Συνελήφθη χθες (12-6-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοχρησία, απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αφού εξύβρισε και απείλησε φραστικά 55χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια τον απείλησε, στρέφοντας προς το μέρος του κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα. 
Κατασχέθηκε μία (1) κυνηγετική καραμπίνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

3. Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης 
Συνελήφθη σήμερα (13-6-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 42χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης.
Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου βρέθηκε, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, μήκους 1,65 μέτρων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

4. Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία
Συνελήφθη χθες (12-6-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν,
κατηγορούμενος για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, ο 36χρονος, προχθές (11-6-2012) το πρωί, μετέβη σε υπηρεσία του Δήμου Τοπείρου, όπου κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για  την έκδοση άδειας γάμου, οι θεωρήσεις των οποίων έφεραν εμφανή σημάδια πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης

5. Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα 
Συνελήφθησαν χθες (12-6-2012) το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα,  προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στην Καβάλα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους .  
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.