GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάνε το πιο κεφάτο & οικονομικό καλοκαιρινό πάρτι

Αρχικά ξεκινάμε με το θέμα της διακόσμησης. Κράτα στο μυαλό σου ότι η βασική τάση της σεζόν είναι τα έντονα χρώματα και ειδικά τα φλούο....

Αρχικά ξεκινάμε με το θέμα της διακόσμησης.

Κράτα στο μυαλό σου ότι η βασική τάση της σεζόν είναι τα έντονα χρώματα και ειδικά τα φλούο. Κίτρινο, πορτοκαλί, κοραλί, τιρκουάζ… Οπότε μπορείς να βρείς όλα όσα χρειάζεσαι για το πάρτι –από γιρλάντες μέχρι σερβίτσια, τραπεζομάντιλα και μαχαιροπήρουνα- σε αυτές τις αποχρώσεις.

Μετά πάμε στο φαγητό, το οποίο σίγουρα δεν οφείλει να είναι εξεζητημένο. Άσε που είναι καλοκαίρι και κανείς δεν τρώει πολύ. Άρα, εκτός από τη λύση του delivery που όμως θα πρέπει να έχεις φροντίσει από νωρίτερα, μια ακόμη καλύτερη –από όλες τις απόψεις λύση- είναι το… τσιμπητό (δηλαδή το finger food, ελληνιστί!)

* Καροτάκια, αγγουράκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, 1-2 μπόμπες ή κανένα κεφτεδάκι ή λουκανικάκι αν αντέχεις, πατατάκια και τα σχετικά και είσαι έτοιμη. Άσε που αν εσύ βάλεις τον χώρο και οι καλεσμένοι είναι δικοί σου άνθρωποι, μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις από μερικούς να έρθουν με το… ταπεράκι τους. Αν μοιραστούν οι ετοιμασίες το ίδιο θα συμβεί και με την κούραση και τα έξοδο.

Στη συνέχεια πάμε στα ποτά, που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία της βραδιάς. Ξεκινώντας κάπως παράδοξα, υπογραμμίζουμε τη σημασία του πάγου, ειδικά καλοκαιριάτικα. Οπότε, ό,τι και αν κάνεις, φρόντισε να μην σου λείψει.

* Από εκεί και πέρα, εκτός από τα αναψυκτικά, κρασί, μπύρες και αλκοόλ είναι απαραίτητα. Και μην μπερδεύεσαι. Σε σπίτι κάνεις το κάλεσμα, οπότε αν δεν έχεις όλη την ποικιλία των ποτών μην τρελαθείς. Δεν πας για… μπαρ!

* Βέβαια, και εφόσον μιλάμε για φίλους, σίγουρα θα ξέρεις πάνω κάτω τι πίνει ο καθένας έτσι θα είσαι προετοιμασμένη. Άσε που αν κανείς από αυτούς έχει παράξενα γούστα, μπορείς να του ζητήσεις να φέρει και το… μπουκαλάκι του.

Το θέμα του επιδόρπιου συνήθως καλύπτεται από τους καλεσμένους, αλλά για να είσαι σίγουρη, μπορείς να «καλύψεις τα νώτα σου» έχοντας προμηθευτεί μερικά παγωτίνια που είναι ό,τι πρέπει για την εποχή.

Τελευταίο αλλά ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της βραδιάς είναι η μουσική. Το θέμα αυτό πλέον λύνεται πολύ εύκολα. Επειδή οι τιμές έχουν κάπως προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δεν αποκλείεται να βρεις καιεπαγγελματία DJ που θα σου κάνει τη δουλειά χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Αλλιώς, υπάρχουν τόσες συλλογές ή τρόποι να φτιάξεις δική σου playlist μέσω ίντερνετ που όλα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζεις.