GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Δεν Ήξερες Δεν Ρώταγες» κε Ψωμιάδη;

Απογοήτευση, η επίγευση της προσπάθειας για επι-κοινωνία του υπευθύνου για την προώθηση των θέσεων της Ν.Δ. προεκλογικά, κου Παναγιώτ...



Απογοήτευση, η επίγευση της προσπάθειας για επι-κοινωνία του υπευθύνου για την προώθηση των θέσεων της Ν.Δ. προεκλογικά, κου Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στα κομματικά καθήκοντα που εκ νέου ανατέθηκαν στον κο Ψωμιάδη από την ΝΔ είναι και οι επισκέψεις σε πόλεις και χωριά της Βορείου Ελλάδος έχοντας το κομματικό καθήκον, να ενημερώσει τους πολίτες που έρχεται σε επι-κοινωνία για τις θέσεις του κόμματός του.

Να συμμετέχει σε “εκδηλώσεις” συνεντεύξεων τύπου, έτσι θέλουν πολλοί να ονομάζονται οι πολιτικές φλυαρίες και φληναφήματα με την παρουσία “άφωνων” δημοσιογράφων. Κάτι τέτοιο είχαν κατά νου οι διοργανωτές ΝΟΔΕ Ξάνθης – Ψωμιάδης το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου, αλλά δεν κύλησε κατά πως το επιθυμούσαν.

Ο κος Ψωμιάδης δεν μπόρεσε να απαντήσει στα στοιχειώδη και, στο σύνολο των ερωτήσεων, ή δεν ήξερε, ή θεωρούσε ότι ήταν τοπικά μικροζητήματα που δεν όφειλε να ξέρει για να απαντήσει. Βλέπετε δεν είχε και κατά νου το «Δεν ήξερες Δεν Ρώταγες;» του Άρη Σφακιανάκη.

Δεν μπόρεσε, γιατί και δεν ήξερε, τι τελικά έγινε με την πολιτική συμπεριφορά του πάλε ποτέ ισχυρού(sic) Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας επί κυβερνήσεως ΝΔ Κ. Καραμανλή και την πριν λίγα εικοσιτετράωρα προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις αντίστοιχες δηλώσεις του πριν και μετά κου Φίλιππα Τσαλίδη.

Δεν ήξερε, δεν απάντησε, θεώρησε ότι είναι μικροπροβλήματα της “γειτονιάς” μας το ότι ο κος Γιώργος Πετράκης δεν εκρίθη ικανός να παραμείνει  στην «αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας χωράει όλους αυτούς που θέλουν να προσφέρουν και ασπάζονται το πρόγραμμά μας» κατά δήλωση του κου Γιάννη Μιχελάκη όταν καθήμενος στην ίδια καρέκλα στον ίδιο χώρο εκθείαζε την πολιτική κίνηση του κου Πετράκη να αποτάξει την κομματική ταυτότητα της ΠΑΣΚΕ και να συνταχθεί στην ΝΔ. και πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις” μετά από είκοσι (20) μέρες να απουσιάζει αυτή η επιλογή, από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. γαι την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου. Πάει άλλη μια ευκαιρία, πάει άλλη μια εξέχουσα προσωπικότητα, δεν άξιζε ούτε ένα σχόλιο. Τόση …. αμνησία; ….
  
Χάρηκε δε, όταν αναφέρθηκε δημοσιογράφος …στα μειονοτικά. Απογοήτευση, γιατί ο κος Ψωμιάδης για ΕΘΝΙΚΑ θέματα δεν έχει σχόλια και γνώμη. Το θέμα είναι γνώση έχει;  Το γιατί έχασε το σύνολο των μειονοτικών ψήφων η ΝΔ και το πόσοι από τους ψήφους έμειναν, και το κυριότερο με τί ΑΝΤΙΤΙΜΟ, μόνο κάποιοι ψήφοι από τους ρομά, είναι κατά τον κο Ψωμιάδη ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ....συζήτηση καμία....  

Το επικοινωνιακό φιάσκο της επίσκεψης του κου Παναγιώτη Ψωμιάδη στην πόλη της Ξάνθης συμπληρώθικε καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να αδειάσει εμμέσως πλην σαφώς τις πολιτικές επιλογές του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος δεν θα επέλεγε να διαγράψει τους 21 βουλευτές της Ν.Δ. που ψήφισαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο διαχωρίζοντας τη θέση του από την απόφαση του κ Σαμαρά. Παράλληλα ο ίδιος ισχυρίστηκε πως αν και αισθάνθηκε παραγκωνισμένος από το κόμμα της ΝΔ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ Σαμαρά λέγοντας πως το κόμμα της ΝΔ εκφράζει το βέβαιο σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζει την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας. 

Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε με ιδιαίτερα καυστική γλώσσα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως εκμεταλλεύεται την οργή και τον θυμό του λαού. Σε μια αποστροφή του λόγου του υπέπεσε σε ένα ακόμη επικοινωνιακό ολίσθημα καθώς εμφανίστηκε επικριτικός αναφορικά με τις μετακινήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας να λησμονεί αντίστοιχες μετακινήσεις προς την ΝΔ.

Στην συνέχεια ο κ Ψωμιάδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα ποσοστά της ΝΔ στον νόμο Ξάνθης λέγοντας πως αυτά θα είναι αυξημένα κατά 5-7%. Θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα ποσοστά της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα σημείωσε με νόημα.

Α! ρε που κατάντησαν την ΝΔ μερικοί  “ΚΥΡΙΟΙ” της πολιτικής αφροσύνης και του καιροσκοπισμού, θεωρώντας ότι θέτοντας διλλήματα οι πολίτες δεν θα τα μετατρέψουν σε …. Τριλήμματα..

Πάντως όλο το ηχητικό… ντοκουμέντο θα ακουστεί στον Ξάνθη FM 100 στην εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου, για να κρίνετε …. Δίκαιους, πολιτικούς, και …. Άδικους δημοσιογράφους……