GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρία βραβεία για την Atomo G6 του Γενικού Λυκείου Αβδήρων.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/6/2012 ο Ελληνικός τελικός της διοργάνωσης «F1 στα σχολεία» με τη συμμετοχή εννέα ομάδων από την Ελλάδα κ...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/6/2012 ο Ελληνικός τελικός της διοργάνωσης «F1 στα σχολεία» με τη συμμετοχή εννέα ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο τελικός διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη Αττικής.

Στον Ελληνικό τελικό συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η ομάδα Atomo G6 του Γενικού Λυκείου Αβδήρων. Η μοναδική αμιγώς γυναικεία ομάδα του διαγωνισμού απέσπασε τρία από τα έξι πρώτα βραβεία και κατέλαβε την έκτη θέση στη συνολική βαθμολογία.  

Ιδιαίτερη σημασία είχε για όλους μας το ότι το μοντέλο F1 της ομάδας μας σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στην Ξάνθη. Επιπλέον χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι η προώθηση και η επικοινωνία της διοργάνωσης και της συμμετοχής μας πραγματοποιήθηκε  με τη βοήθεια τοπικών συνεργατών. Η χρηματοδότηση του εγχειρήματος προήλθε εξ ολοκλήρου από χορηγίες και η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμο Αβδήρων, τον ΟΤΕ καθώς και όλους τους  χορηγούς της.

Η θετική ανταπόκριση που έλαβε η ομάδα μας αποτελεί το έναυσμα για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας και στην επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί τη νέα σχολική χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες για τους τελικούς και νέα της ομάδας μας μπορείτε να βρείτε  στο blog atomog6.blogspot.com καθώς και στις ιστοσελίδες http://f1.ea.gr/node/51 και http://www.kartnews.gr/2012/06/h-f1-video.html .
Με τιμή
Ηλίας Ζαφειριάδης
Χημικός, Δρ. Τμ. Μηχ. Περιβάλλοντος