GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


29χρόνος έκλεβε παγκάρια στην Καβάλα...

Συνελήφθη το Σάββατο (9-6-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημε...

Συνελήφθη το Σάββατο (9-6-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή σε Ιερό Ναό στην Καβάλα.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, αφού παραβίασε το παράθυρο του Ιερού Ναού και το λουκέτο από το παγκάρι, αφαίρεσε από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 198,75 ευρώ σε κέρματα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης την 18-5-2012 εισήλθε σε άλλο Ιερό Ναό, στην πόλη της Καβάλας, όπου αποπειράθηκε να παραβιάσει το παγκάρι, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, διότι χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκε σε φυγή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) διαρρηκτικά εργαλεία και το παραπάνω χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται επίσης ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.