GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έδιναν πλαστά 20εύρα σε περίπτερα της Καβάλας!

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (23-6-2012) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύ...

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (23-6-2012) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο  ημεδαποί, ηλικίας 24 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, οι δράστες, το μεσημέρι της ίδια ημέρας (23-6-2012) μετέβησαν σε περίπτερο της Καβάλας, όπου αγόρασαν αντικείμενα μικρής αξίας δίνοντας ως αντάλλαγμα, προκειμένου να αποκομίσουν κέρδος από τα ρέστα, ένα (1) πλαστό χαρτονόμισμα των 20 Ευρώ, την πλαστότητα του οποίου αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενήργησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.   

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί πραγματοποίησαν αγορές και από άλλα τρία  (3) περίπτερα της πόλης, δίνοντας ως αντάλλαγμα τρία (3) πλαστά χαρτονομίσματα των 20 Ευρώ.

Εκτός από τα παραπάνω τρία (3) χαρτονομίσματα, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα πέντε (5) πλαστά των 20 Ευρώ, δύο αποδείξεις αγορών και το χρηματικό ποσό των 91,60 Ευρώ, μέρος από το οποίο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων.

Κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.