GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η τιμή, τιμή δεν έχει στην Ξάνθη!

Το θέμα της τιμής ζώνης ανά περιοχή στον Δήμο Ξάνθης καταγγέλλει με επιστολή του στο ThrakiToday αναγνώστης μας, ο οποίος καταθέτει την προσ...

Το θέμα της τιμής ζώνης ανά περιοχή στον Δήμο Ξάνθης καταγγέλλει με επιστολή του στο ThrakiToday αναγνώστης μας, ο οποίος καταθέτει την προσωπική του μαρτυρία, θέτει ερωτήσεις και περιμένει απαντήσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Σας γνωρίζω (και θα παρακαλούσα να το ψάξετε και εσείς) ότι ο Δήμος Ξάνθης για πολλά χρόνια δεν έχει επικαιροποιήσει τις τιμές ζώνης - που δίνονται στην ΔΕΗ - σε πολλές περιοχές του Δήμου Ξάνθης.

Αυτό το κατάλαβα γιατί στην Χρύσα όπου μένω, για το δικό μου σπίτι δίνεται τιμή ζώνης 1100 ευρώ, ενώ για το μεγαλύτερο μέρος των ακινήτων στην Χρύσα δίνεται τιμή ζώνης περίπου 234 Ευρώ, ακόμα και σε αυτά που είναι δίπλα στο δικό μου (κυρίως τα παλιότερα).

Επειδή το νέο τέλος ακινήτων βασίζεται στη τιμή ζώνης, φαίνεται ότι πολλοί κάτοικοι του Δήμου δεν θα πληρώσουν σχεδόν καθόλου ενώ κάποιοι θα πληρώσουν κανονικά το χαράτσι αυτό.

Επίσης φαίνεται ότι με ότι ευθύνη του Δήμου, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, για πολλά σπίτια, δεν εισπράττονται εδώ και πολλά χρόνια τα Δημοτικά τέλη που θα έπρεπε, αφού και αυτά βασίζονται στη τιμή ζώνη που ο Δήμος δεν έχει επικαιροποιήσει. Έτσι χάνονται εδώ και χρόνια τεράστια ποσά από μη είσπραξη των κανονικών Δημοτικών τελών (μέσω ΔΕΗ).
Περιμένω μια απάντηση από τον Δήμο Ξάνθης.
Με τιμή
Πολίτης Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια