GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

nexar

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

PNEYMONIKI

Χρυσή Ξανθιώτισσα στην κορυφή της Ευρώπης! Χρυσό μετάλλιο η Νικολέτα Μίγγου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae-kwon-do Αστυνομικών!

Υπερηφάνεια για την Ξάνθη και την Ελληνική Αστυνομία – Η Ελληνίδα αστυνομικός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ταεκβοντό, στους Παν...

Υπερηφάνεια για την Ξάνθη και την Ελληνική Αστυνομία – Η Ελληνίδα αστυνομικός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ταεκβοντό, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών στο Βίγκο της Ισπανίας. Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μια σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση, που γεμίζει υπερηφάνεια την Ξάνθη και τον ελληνικό αστυνομικό αθλητισμό, πέτυχε η Νικολέτα Μίγγου, η Ξανθιώτισσα αστυνομικός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ταεκβοντό (Taekwondo) στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Βίγκο της Ισπανίας.

Με εξαιρετικές αγωνιστικές εμφανίσεις, η Νικολέτα Μίγγου κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας, την αγωνιστική της ποιότητα και την αποφασιστικότητά της.

Η επιτυχία της αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς η αθλήτρια εκπροσώπησε επάξια τόσο την Ελληνική Αστυνομία όσο και τη χώρα μας σε μια διεθνή διοργάνωση με έντονο ανταγωνισμό.


Χρυσό μετάλλιο για την Ξάνθη και την Ελληνική Αστυνομία

Η διάκριση της Νικολέτας Μίγγου αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ξάνθη, αλλά και για ολόκληρη την αστυνομική και αθλητική κοινότητα της χώρας.

Πίσω από μια τέτοια επιτυχία βρίσκονται η συστηματική προπόνηση, η πειθαρχία και η επιμονή, στοιχεία που απαιτούνται για να φτάσει ένας αθλητής στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικήσει τη διάκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ελληνική αποστολή στο Βίγκο της Ισπανίας καθοδηγήθηκε από την έμπειρη προπονήτρια και Αστυνομικό Υποδιευθυντή Μαρία Καρπαθάκη, ενώ σημαντική είναι η συμβολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στη στήριξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Η επιτυχία της Ξανθιώτισσας πρωταθλήτριας αναδεικνύει τις δυνατότητες των αστυνομικών που διακρίνονται και στον αθλητισμό, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες.

Τα συγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη και Λαμπρόπουλου

Η σπουδαία διάκριση της Νικολέτας Μίγγου τιμήθηκε και από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Ιωάννης Λαμπρόπουλος εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επιτυχία της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Η Νικολέτα Μίγγου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έκανε την Ξάνθη να αισθάνεται υπερήφανη. Μια μεγάλη αθλητική επιτυχία που τιμά την ίδια, την Ελληνική Αστυνομία και τα ελληνικά χρώματα στη διεθνή σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια