Ο 36χρονος αναβάτης του ηλεκτρικού πατινιού κατέληξε στο Νοσοκομείο Καβάλας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 34χρονου μοτοσικλετιστή. Τι ανέφ...
Ο 36χρονος αναβάτης του ηλεκτρικού πατινιού κατέληξε στο Νοσοκομείο Καβάλας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 34χρονου μοτοσικλετιστή. Τι ανέφερε στο THRACENEWS.GR ο αντιδήμαρχος Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης.
*Ρεπορτάζ: Χριστίνα Νεφραίμ
Σε τραγωδία με δύο νεκρούς εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2026 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, στον δρόμο προς τους Αμμόλοφους, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 34χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας. Ο 36χρονος αναβάτης του ηλεκτρικού πατινιού τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.
Για το δυστύχημα μίλησε στο THRACENEWS.GR ο αντιδήμαρχος Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης, ο οποίος ανέφερε ότι ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έφτασαν γρήγορα στο σημείο.
Αναφερόμενος στα θύματα, σημείωσε ότι πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους, γεννημένους το 1992 και το 1990, αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν αλλοδαποί και ζούσαν εδώ και χρόνια στη Νέα Πέραμο.
Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες της σύγκρουσης, ο αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι δεν μπορούν ακόμη να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς οι εκδοχές που ακούγονται δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
«Πολλά ακούγονται, αλλά δεν μπορούμε να τα υιοθετήσουμε. Ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει την προανάκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η αρμόδια Τροχαία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα.
- Κατέβασε την εφαρμογή μας
- Ακούστε Online: https://onairmedia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια