GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Καιρός στην ΑΜΘ: Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις

Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η Κυριακή 30 Αυγούστου στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.


Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η Κυριακή 30 Αυγούστου στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Τις πρωινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικότερα τμήματα της Περιφέρειας, ενώ δεν αποκλείονται ασθενείς τοπικές βροχές σε περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και της Ξάνθης. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ορεινά της Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στην περιοχή θα είναι γενικά ασθενείς, μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ και πρόσκαιρα ανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Η πρόγνωση ανά περιοχή

Έβρος: Κυρίως αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Αλεξανδρούπολη η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου από 20 έως 30 βαθμούς, ενώ στην Ορεστιάδα θα φτάσει τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, 2 έως 4 μποφόρ.

Σαμοθράκη: Αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς, με βορειοανατολικούς ανέμους έως 3 μποφόρ.

Ροδόπη: Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και σταδιακή επικράτηση ηλιοφάνειας. Στην Κομοτηνή ο υδράργυρος θα κινηθεί από 19 έως 30 βαθμούς, με ασθενείς ανέμους που το απόγευμα θα στραφούν νότιοι.

Ξάνθη: Αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και πιθανότητα ασθενούς βροχής έως το μεσημέρι. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Καβάλα: Λίγες νεφώσεις νωρίς το πρωί και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ.

Θάσος: Παροδικές νεφώσεις και μικρή πιθανότητα ασθενούς πρωινής βροχής, με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, 2 έως 3 μποφόρ.

Δράμα: Με τοπικές βροχές ξεκίνησε η ημέρα, καθώς ο μετεωρολογικός σταθμός της πόλης είχε καταγράψει 2,4 χιλιοστά βροχής έως τις 05:10. Τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και μέσα στην ημέρα θα επικρατήσουν διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου τους 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια