GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Hotel z Palace

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (Α’ Φάση) στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης για το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Στρατού

Στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Στρατού, ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την έναρξη εργασιών εκσκαφής υφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα,...


Στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Στρατού, ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την έναρξη εργασιών εκσκαφής υφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης από 4 Μαρτίου 2026.

Για την αποφυγή εκτεταμένου κυκλοφοριακού φόρτου, η ασφαλτόστρωση έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί σε έξι διαδοχικές φάσεις.

Κατά την πρώτη φάση, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της Δημοκρίτου από τον κυκλικό κόμβο έως τα ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ, (κατεύθυνση εισόδου από Κομοτηνή, από Λεοναρδοπούλου έως Αναξάρχου), όπου και δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία.

Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό επι 24ωρου βασεως για διάστημα έως 4 ημερών.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω εκτροπών, οι οποίες θα υποδεικνύονται από την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις, συνιστάται στους οδηγούς η επιλογή εναλλακτικών διαδρομών.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις επόμενες φάσεις της ασφαλτόστρωσης, θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις, ανάλογα με την πρόοδο του έργου.

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια