Ντράπηκε και η Ντροπή
Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλμασιδης Κυριάκος πατάει περιοχή και λίγο πριν σουτάρει ο αμυντικός τον ανατρέπει από πίσω ,φυσικά ο άρχων της αναμέτρησης έδειξε συνέχεια προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους ,ακόμα και γέλια από φιλάθλους των φιλοξενουμένων.
Η Ομάδα μας καθόλη της διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου και δεν έδωσε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν φάσεις , δυστυχώς όμως οι σημερινές αποφάσεις του ” διαιτητή” και του 1ου Βοηθού ήταν πάντα απέναντι στην άξια προσπάθεια των αθλητών μας .
Εξαίρεση σε αυτό το απαράδεκτο έργο είναι η σοβαρή προσωπικότητα της β’ βοηθού Κ. Κοτανίδου η οποία ήταν τυπική βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο .
Ευχαριστούμε τους Φιλάθλους μας που για ένα ακόμα παιχνίδι στήριξαν την προσπάθεια της Ομάδας μας !!!
Συνεχίζουμε Ενωμένοι Δυνατοί!!
Με εκτίμηση
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια