GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Hotel z Palace

Μέτριος ο ΑΟΞ στο Κιλκίς-Πήρε τους βαθμούς της νίκης

Μέτριος και νευρικός ο ΑΟΞ πέτυχε σπουδαία νίκη στο Κιλκίς επί του Κιλκισιακού 3 – 1 και διατηρείται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίν...


Μέτριος και νευρικός ο ΑΟΞ πέτυχε σπουδαία νίκη στο Κιλκίς επί του Κιλκισιακού 3 – 1 και διατηρείται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από 10 αγωνιστικές.

Το α’ ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς ευκαιρίες, παιχνίδι κέντρου με την ομάδα μας να είναι νωθρή και να χάνει τις μάχες στον αγωνιστικό χώρο.Ευτύχησε να προηγηθεί στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Γκέκα.

Στο β’ ημίχρονο ο Κιλκισιακός ανεβασε την αποδοση του, ισοφάρισε, έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ.

Ο ΑΟΞ στο β΄ ημίχρονο μπήκε χλιαρος, αντέδρασε στο τελευταίο 20λεπτο και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα, δίνοντας χαρά στους 150 φίλους που βρέθηκαν στο Κιλκίς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

  • Στο 12′ ο Γκέκας  από καλή θέση σουταρε πάνω στον τερματοφύλακα.
  • Στο 35′ σουτ του Τορομανίδη, η μπάλα πάνω από οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Γκέκα 0 – 1.
  • Στο 52′ σουτ του παίκτη του Κιλκισιακού Αποστολίδη Γιώργου, η μπάλα πάνω από οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο 58′ από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Σερταρίδη η μπάλα στα δίχτυα και 1-1-
  • Στο 62′ από καλή θέση και τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, ο Ορφανίδης σούταρεη μπαλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο 77′ από θέση τετ α τετ ο Αγαπητός σουτάρει δυνατά μέσα από την μικρή περιοχή και ο Αργυροπουλος κάνει στην επέμβαση του αγώνα .
  • Στο 81′ ωραία πάσα του Ταντζού στον Ορφανίδη με πλασέ και 1 – 2
  • Στο 85’ σουτ του Γραμματικού από πλαγια θέση η μπάλα σταμάτησε στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού .
  • Στο 86′ ο Γκέκας έκανε το τελικό 1 – 3.

Κίτρινες κάρτες: Καπζά, Κατρανίτσας,Σιαμάτας, Μπεργκάντ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κιλκισιακός: Τεντζέρης, Παγιος, Σερταρίδης, Πολυζάς, Μπεργκάντ Νιαζηφογλου, Γραμματικού, Παναγιωτόπουλος, Αποστολίδης, Πιπερτζής, Πουρναράς, Αγαπητός,

Αγωνίστηκαν και οι Simon Yalda, Σίτσας

Ξάνθη: Αναγνωστόπουλος, Ψεμματάς, Κατρανίτσας, Βαφειάδης, Σιαμάτας, Τορομανίδης, Αναγνωστόπουλος Π. Γκέκας, Οκάν, Καπζά, Ορφανίδης Π.

Αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Τανζού, Ιγνατιάδης και Ορφανίδης Λάζαρος.

Κοσμάς Γεωργιάδης 






Δεν υπάρχουν σχόλια