GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα…”κάγκελα” οι επαγγελματίες εστίασης για ταμειακές και POS!

Τουλάχιστον τρίμηνη παράταση ζητούν οι επαγγελματίες εστίασης, σχετικά με τη διαδικασία απόσυρσης και παράλληλα αντικατάστασης των φορολογικ...


Τουλάχιστον τρίμηνη παράταση ζητούν οι επαγγελματίες εστίασης, σχετικά με τη διαδικασία απόσυρσης και παράλληλα αντικατάστασης των φορολογικών μηχανισμών των επιχειρήσεών τους.

Αυτό αναφέρει και στην επιστολή του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Δέμπας προς τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη, τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Δήμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας επισημαίνει ότι “παρά την άμεση κινητοποίηση των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων για τη έγκαιρη προμήθεια του νέου εξοπλισμού, δυστυχώς οι ανωτέρω φορολογικοί μηχανισμοί δεν είναι διαθέσιμοι προς το παρόν στην αγορά, με αποτέλεσμα η άμεση εγκατάστασή τους να καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερής.”

Τέλος ο κ. Δέμπας κάνει σαφές ότι “η λογική της πίεσης των επαγγελματιών με πρόστιμα για την επίσπευση της διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με το φορολογικό σύστημα και τα POS, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν φέρνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια