GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μια καινούργια και σύγχρονη μηχανοκίνητη σκούπα, έκανε "πρεμιέρα" στην Κ. Πλατεία της Ξάνθης.

Μια καινούργια μηχανοκίνητη σκούπα εμφανίστηκε το πρωί γύρω στις 9 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, να καθαρίζει με σύγχρονο τρόπο τον ...


Μια καινούργια μηχανοκίνητη σκούπα εμφανίστηκε το πρωί γύρω στις 9 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, να καθαρίζει με σύγχρονο τρόπο τον χώρο. 

Παρόντες ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας Ηλίας Γκίγκας, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αδέσποτων Σάκης Χατζηαντωνίου και εργαζόμενοι που το χειρίζονταν με ιδιαίτερη άνεση και χαμόγελο την νέα σκούπα!

Με αυτές τις σύγχρονες σκούπες οι οδοκαθαριστές σιγά σιγά ξεφεύγουν από τις παλιές παραδοσιακές σκούπες με το χέρι, ενώ όπως μας είπε ο Ηλίας Γκίκας όταν τον ρωτήσαμε, "για πρώτη φορά ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην αγορά και τριών νέων αυτοκινούμενων σκούπων, ανάλογες με αυτές που χρησιμοποιεί δανεικά από τον Δήμο Τοπείρου ο Δήμος Ξάνθης.

"Για πρώτη φορά αγοράζει ο Δήμος Ξάνθης τέτοιες αυτοκινούμενες σκούπες για τις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης...", μου είπε ο Ηλίας Γκίκας και φυσικά τις ... περιμένουμε τις τρεις σύγχρονες και νέες αυτοκινούμενες σκούπες του Δήμου Ξάνθης, γιατί η "καθαριότητα, είναι μισή αρχοντιά...", όπως μας έλεγαν κι οι δάσκαλοι και στο σχολείο...!

Καλορίζικη λοιπόν η νέα σκούπα! 




Δεν υπάρχουν σχόλια